Soms heb je van die recepten die spontaan in de keuken ontstaan. Dit is ook zo’n recept. Kijkend in de keukenkastjes en koelkast wat je nog hebt, met als resultaat dit heerlijke recept!

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 150 – 200 gram glutenvrije spaghetti
– 250 gram kipfiletblokjes
– 3 teentjes knoflook
– 1 grote sjalot
– 1 ui
– 1/2 bakje champignons
– scheutje olijfolie
– 1 bakje lactosevrije roomkaas
– 1 rode paprika
– komkommer en tomaat voor erbij
– zout en peper

Bereidingswijze:
– Doe de knoflook en sjalot in de keukenmachine en maal deze fijn.
– Roer de olijfolie er door. Voeg wat zout en peper toe.
– Leg de kipfiletblokjes in de marinade en laat deze een uurtje intrekken.
– Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. (TIP: spoel de spaghetti even af voor je hem in de pan doet, dit voorkomt een grote plak massa)
– Snij de paprika en ui in blokjes. En snij de champignons in plakjes.
– Bak de kipfiletblokjes met de gesneden ui goudbruin.
– Voeg de paprika en champignons toe en roerbak dit ongeveer 3 minuten mee.
– Voeg de roomkaas toe en laat deze smelten tot je een romige saus hebt.
– Breng desgewenst op smaak met wat zout en peper.
– Snij de komkommer en tomaat in plakjes.
– Giet de spaghetti af.
– Serveer de spaghetti met de saus en de komkommer/tomaat.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *