Dit is weer een recept in de categorie “snel klaar”. Met deze rijst noedels zit je in no-time een heerlijke maaltijd op tafel.
Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 2 “nestjes” zilvervlies rijst noedels
– 1 paksoi
– 1 bakje knoflookgarnalen
– 1 ui
– scheutje glutenvrije ketjap
– handje cashewnoten
– zout en peper
Bereidingswijze:
– Zet een pan water op het vuur en breng deze aan de kook.
– Snij de paksoi in stukjes.
– Bak de garnalen (incl olijfolie uit het bakje) kort aan.
– Voeg de ui en paksoi toe en roerbak dit tot de paksoi gaar is. Breng op smaak met de ketjap, zout en peper.
– Doe de noedels in de pan met water en laat deze 2 minuten staan.
– Giet de noedels af en leg deze op het bord.
– Leg daar bovenop de paksoi met garnalen.
– Garneer met wat cashewnoten.
Eet smakelijk!
One thought on “Rijst noedels met paksoi en garnalen”