Een nieuwe week en dus weer een nieuw gluten- & lactosevrije product inspiratie …
Met deze week o.a een kruidenmix voor stamppot, vlees en snoep.


Verstegen kruidenmix voor stamppot

Ingrediënten van de stamppot boerenkool variant zijn: Groenten (46% ui, 6% wortel), zout, specerijen (4% SELDERIJZAAD, 3% peper, nootmuskaat, koriander, kurkuma, komijn), 1% kruiden (majoraan).
Ingrediënten van de stamppot hutspot variant zijn: 47% ui, zout, specerijen (5% kurkuma, 4% paprika, 3% peper, 3% nootmuskaat, SELDERIJZAAD, venkelzaad), 3% kruiden (peterselie).
Ingrediënten van de zuurkool variant zijn: groenten (41% ui, 8% paprika, knoflook), zout, specerijen (nootmuskaat, karwijzaad, 3% peper), kruiden (6% peterselie, SELDERIJBLAD).


AH Kipdijen gekruid

Ingrediënten van deze kippendijen gemarineerd zijn: 97% kippendij, zout, specerijen, zonnebloemolie, natuurlijk aroma, dextrose, rijstmeel, paprikaconcentraat, lavas.


Calvé Pindakaas creamy

Ingrediënten van deze creamy pindakaas zijn: PINDA 74%, plantaardige olie (raapzaad, soja, volledig geharde palm), dextrose, zout


Unox blik leverworst

Ingrediënten van deze leverpastei zijn: Varkensvet¹, varkenslever¹ 23%, water, varkenscollagen¹, aardappelzetmeel, zout, varkensgelatine, specerijen, voedingszuur: E270, aroma, antioxidant: E301, specerijen-extract, conserveermiddel: E250, ¹=Beter Leven keurmerk 1 ster.


Napoleon snoepjes

Ingrediënten van de zwart wit variant zijn: Suiker, glucosestroop, salmiakzout (4.5%), zoethoutpoeder, zoethoutwortelextract, caramelsuikerstroop, dextrose
Ingrediënten van de citroen variant zijn: Suiker, glucosestroop, voedingszuur (citroenzuur), dextrose, natuurlijk citroen aroma, saffloerconcentraat
Ingrediënten van de drop variant zijn: Suiker, glucosestroop, salmiakzout, zoethoutwortelextract, zoethoutpoeder, natuurlijke aroma’s, kleurstof (plantaardige koolstof)


Let op: Ingrediënten kunnen nog wel eens wisselen, lees altijd goed de etiketten! Je bent hier zelf verantwoordelijk voor.

(foto’s afkomstig van AH en Jumbo)



Vorige producten gemist? Klik snel op de knop hieronder …

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *