Een tijdje geleden ontving ik een pakket met 5 pakjes glutenvrije en lactosevrije stroopwafels van Daelmans om te testen. Ik ben dol op stroopwafels, dus dat testen deed ik dan ook graag! Ook vroegen ze mij of ik een recept kon bedenken met deze stroopwafels.

De uitstraling

De stroopwafels zitten verpakt in zakjes met 8 stroopwafels. Qua formaat net zo groot als stroopwafels met gluten. En hoe tof is die waffel houder? Hiermee leg je de stroopwafel zonder gedoe op je kopje koffie of thee om hem op te warmen.

Productinformatie

De ingrediënten van de stroopwafels zijn:
Rietsuiker*, margarine* (ongehard plantaardig palm en kokosvet, plantaardige zonnebloemolie, water, antioxidant: citroenzuur, zonnebloemlecithine), rijstemeel*, aardappelzetmeel*, glucosestroop*, invertsuiker*, lupinemeel*, maiszetmeel*, eiwit poeder*, ei, kaneel*, verdikkingsmiddel: guarpitmeel*, zout, rijsmiddel: natriumcarbonaten.

Wat vind ik ervan

De stroopwafels zijn qua structuur iets kruimeliger dan de stroopwafels met gluten. Qua smaak zijn ze zoete kant, maar dat vind ik wel bij stroopwafels horen!!
Ook warm zijn de stroopwafels heerlijk! De smaak van stroop komt dan nog beter tot zijn recht. Kortom, deze stroopwafels zijn echt een aanrader!

Ook zijn de stroopwafels heerlijk om in een taart te verwerken. Ik maakte van deze stroopwafels een stroopwafeltaart. Het recept van deze taart vind je hier.

Tot slot

Ben jij nou ook nieuwsgierig naar deze heerlijke stroopwafels? Op de website van Daelmans vind je meer informatie en kan je deze lekkere stroopwafels bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *