Wist je dat de Albert Heijn ook glutenvrije en lactosevrije hotdogs heeft? Heerlijk op een glutenvrij broodje met wat mosterd.
In dit artikel lees je meer over de verschillende soorten.
Deze hotdogs zijn er in de smaken naturel, ui & bacon en mosterd. Alle 3 de varianten zijn gerookt op beukenhout.
Wat ik super lekker aan deze hotdogs vind, is dat ze een “stevige bite” hebben en zacht van binnen. Ze kosten € 2,56 per 4 stuks.
Ingrediënten van de hotdog naturel zijn:
96% varkensvleesª, zout, voedingszuur (ascorbinezuur, citroenzuur, E326), water, dextrose, stabilisator (E450), gehydrolyseerd plantaardig eiwit (maïs, koolzaad), palmolie, gemberpoeder, natuurlijk aroma, aroma, glucosestroop, conserveermiddel (E250), rook, schapendarm. ªBeter Leven keurmerk 1 ster.
De ingrediënten van de hotdog mosterd zijn:
91% varkensvleesª, water, zout, specerijen (o.a. mosterd), voedingszuur (ascorbinezuur, citroenzuur, E326), azijn, dextrose, gehydrolyseerd plantaardig eiwit (maïs, koolzaad), stabilisator (E450), natuurlijke aroma’s, palmolie, aroma, glucosestroop, conserveermiddel (E250), rook, schapendarm. ªBeter Leven keurmerk 1 ster.
De ingrediënten van de hotdog ui & bacon zijn:
94% varkensvleesª, zout, voedingszuur (ascorbinezuur, citroenzuur, E262, E326), 1,5% geroosterde ui, dextrose, stabilisator (E450, E451), gehydrolyseerd plantaardig eiwit (maïs, koolzaad), water, conserveermiddel (E250, E252), palmolie, natuurlijk aroma, gemberpoeder, antioxidant (E301), glucosestroop, rook, aroma, schapendarm. ªBeter Leven keurmerk 1 ster.
(Foto’s afkomstig van Albert Heijn)