glutenvrije schnitzel

Een makkelijke maaltijd voor als je weinig zin of tijd hebt om te koken. Binnen een kwartier staat deze heerlijke maaltijd op tafel.

Ingrediënten:
– 1 zak aardappelbolletjes (Aviko)
– 1 zak gemengde sla
– 1 avocado
– cherry tomaatjes
– honing/mosterd dressing (Hela)
– 2 glutenvrije schnitzels (Glorioso, te koop bij Italian Market)
– lactosevrije margarine en zonnebloemolie om in te bakken.

Bereidinswijze:
– Verhit zonnebloemolie in een pan en bak de aardappelbolletjes in ongeveer 15 minuten goudbruin.
– Pak een andere pan en verhit daarin margarine en een scheutje zonnebloemolie en bak de schnitzels aan beide kanten goudbruin. Zet het vuur niet te hoog! (Door de combinatie van margarine en zonnebloemolie te gebruiken wordt je schnitzel extra krokant)
– Snij de avocado in kleine stukjes en halveer de cherry tomaatjes.
– Leg de sla op een bord en verdeel de avocado en tomaatjes erover.
– Giet een beetje dressing over de sla.
– Serveer met de gebakken aardappelbolletjes en schnitzel.

Eet smakelijk!

One thought on “Aardappelbolletjes met sla en schnitzel”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *