gluten- en lactosevrije producten

Een nieuwe week en dus weer een nieuwe gluten- en lactosevrije inspiratie voor jullie. Met deze week o.a de nieuwe noodle cups van de AH.

Glutenvrije en lactosevrije Jumbo Boeren Kipovenschotel

gluten- en lactosevrije inspiratie

Ingrediënten van deze boeren kip ovenschotel zijn: Kippenvlees 58,1%, wortel 14,5%, courgette 7,3%, pompoen 7,3%, water, ui 3,1%, zongedroogde tomaten 2,9% (tomaten, raapzaadolie, knoflook, ui, bieslook, voedingszuur: E300, conserveermiddel: E202), plantaardige oliën (raapzaad, zonnebloem, shea), zout, specerijen (paprikapoeder, knoflookpoeder, uipoeder, zwarte peper, witte peper), kruiden (rozemarijn, basilicum, oregano, tijm, bieslook, dille, peterselie, dragon), tomatenpoeder, gemodificeerd maïszetmeel, paprika 0,1%, knoflook, natuurlijke aroma’s, kurkuma-extract


Gluten- en lactosevrije Itsu noodle cup (AH)

gluten- en lactosevrije inspiratie

Ingrediënten van de Itsu Satay noodle cup zijn:  Rijstnoedels (63%): rijst (85%), gemodificeerd tapiocazetmeel, suiker, zout, stabilisator: guargom.
Bouillonpasta (37%): sojaboonpasta (water, SOJAboon, rijst, zout), SESAMpasta, tamari sojasaus (water, SOJABOON, zout, alcohol), water, suiker, SESAMolie, alcohol, gistextractpoeder, zout, knoflookpoeder, paprikapoeder, uienpoeder, korianderblad, rode chilipeper, gemberpoeder, Japanse peper. Bevat een kleine hoeveelheid alcohol.
Ingrediënten van de Itsu Katsu noodle cup zijn: Rijstnoedels (63%): rijst (85%), gemodificeerd tapiocazetmeel, suiker, zout, stabilisator: guargom.
Bouillonpasta (37%): sojaboonpasta (water, SOJAboon, rijst, zout), suiker, gekruide bonito-extract (bonito-extract (VIS)), water, tamari sojasaus (SOJAboon, zout, alcohol), rijstolie, alcohol, gistextractpoeder, kerriepoeder (bevat MOSTERD), specerijenmix, zout, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, gemberpoeder, korianderblad.
Ingrediënten van de Itsu Chilli miso noodle cup: Rijstnoedels (63%): rijst (85%), gemodificeerd tapiocazetmeel, suiker, zout, stabilisator: guargom.
Bouillonpasta (37%): sojaboonpasta (water, SOJAboon, rijst, zout), water, SESAMolie, alcohol, suiker, gistextractpoeder, zeewierextract (zeewier, zout, dextine), zout, shiitake, uienpoeder, chilipeper (0,3%), korianderblad, gemberpoeder, Japanse peper, zwarte peper.

Gluten- en lactosevrije Hak Kerrie groenteschotel

Ingrediënten van deze kerrie groenteschotel zijn: Groenten in wisselende verhoudingen 54% (wortel, sperzieboon, rode paprika, zoete aardappel, ui, tomatenpuree), water, kokosmelk, pintobonen, ananas, knoflook, raapzaadolie, kerrie madras 1% (kurkuma, koriander, MOSTERDzaad, fenegriek, peper, karwijzaad, gember, piment, nootmuskaat, lavasblad, komijnzaad, venkelzaad, SELDERIJblad), maiszetmeel, rode chilipeper, zeezout, ananassapconcentraat, natuurazijn.

Glutenvrije en lactosevrije Heinz Bacon burger sauce

gluten- en lactosevrije inspiratie

Ingrediënten van deze bacon saus zijn: Zonnebloemolie 50%, water, azijn, tomatenpuree 8,7%, EIGEEL, suiker, knoflook 2,5%, aroma’s, gemodificeerd zetmeel, zout , gemalen MOSTERDZAAD, specerijen, kruiden, ui, verdikkingsmiddel (xanthaangom), conserveermiddel (kaliumsorbaat), rookaroma’s, antioxidant (calciumdinatrium-EDTA)


Glutenvrije en lactosevrije Koopmans Bananenmeel

Ingrediënten van dit bananenmeel zijn: 100% bakbananenmeel.

Gluten- en lactosevrije Jumbo maissnack

Ingrediënten van de maissnack met honingsmaak zijn: Gebakken maïs, honingpoeder 2,3%, zonnebloemolie, suiker, zout
Ingrediënten van de maissnack met BBQ smaak zijn: Gebakken maïs, zonnebloemolie, zout, tomatenpoeder, suiker, maltodextrine, kleurstoffen: E150c en paprika-extract, rookaroma
Ingrediënten van de maissnack met chili smaak zijn: Gebakken maïs, zonnebloemolie, zout, maltodextrine, aroma, dextrose, kleurstof: paprika-extract, zuurteregelaar: E262


Let op: Ingrediënten kunnen nog wel eens wisselen, lees altijd goed de etiketten van deze producten! Je bent hier zelf verantwoordelijk voor.

(foto’s afkomstig van AH en Jumbo)

Voor meer gluten- en lactosevrije inspiratie, volg me ook op Instagram! Of kijk op mijn site bij de artikelen van een andere week.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *