![](https://gluten-lactosevrijekookkunst.nl/wp-content/uploads/2020/09/inspiratie-week-39.jpg)
Een nieuwe week en dus weer een nieuwe gluten- & lactosevrije product inspiratie voor jullie! Zoals de nieuwe Jumbo rookworst bommetjes of de ontbijt chuncks met pure chocola en hazelnoot van de AH.
Jumbo Rookworst Bommetjes
![](https://gluten-lactosevrijekookkunst.nl/wp-content/uploads/2020/09/rookworst.jpg)
Ingrediënten van deze rookworst bommetjes zijn: Varkensvlees Beter Leven 1 ster 87%, varkensvet Beter Leven 1 ster, aardappelzetmeel, zout, zuurteregelaar: E326, stabilisatoren: E450 en E452, voedingszuur: citroenzuur, rundercollageen, natuurlijk aroma, dextrose, conserveermiddelen: E261 en E250, rookaroma, antioxidant: E301, specerijen (witte peper, foelie, nootmuskaat, gember, kardemom, chilipoeder , uienpoeder , knoflookpoeder), rook
AH Arrabbiata saus
![](https://gluten-lactosevrijekookkunst.nl/wp-content/uploads/2020/09/pastasaus-700x700.jpg)
Ingrediënten van deze Arrabbiata pastasaus zijn: 73% tomatenpulp, groente (paprika, ui), 6% gedroogde tomaat, 3,8% tomatenpuree, plantaardige olie (olijf, zonnebloem), knoflook, gistextract, maïszetmeel, kruiden, zout, 0,4 % chilipeper, specerijen (o.a. 0,1% chili), gejodeerd zout, voedingszuur (azijnzuur [E260]), conserveermiddel (kaliumsorbaat [E202]).
Jumbo Maaltijdpakket Poke Bowl
![](https://gluten-lactosevrijekookkunst.nl/wp-content/uploads/2020/09/pokebowl.jpg)
Ingrediënten van dit maaltijdpakket zijn: Mango, avocado, rode paprika, komkommer, wortel. limoen, sjalot, sushi su saus (suiker, alcoholazijn, rijstazijn, zout, melasse)
Zelf toevoegen:
– 280 g gerookte zalmblokjes
– 280 g witte rijst
– 3 el (Japanse) glutenvrije sojasaus
Jumbo 48+ Tosti Kaas
![](https://gluten-lactosevrijekookkunst.nl/wp-content/uploads/2020/09/tostikaas.jpg)
Ingrediënten van deze tosti kaas zijn: Gepasteuriseerde melk, zout, zuursel, vegetarisch stremsel. Koolhydraten en suikers op 0 dus lactosevrij!
AH Pureersoep zoete aardappel paprika
![](https://gluten-lactosevrijekookkunst.nl/wp-content/uploads/2020/09/pureersoep-700x700.jpg)
Ingrediënten van deze pureersoep zijn: groente (30% rode paprika, 17% ui, 10% prei), 40% zoete aardappel, gedroogde groente (prei, ui, tomaat, wortel), kruiden (o.a. 0,7% peterselie), zout, specerijen, natuurlijk aroma (selderij), gistextract.
AH vega spekreepjes
![](https://gluten-lactosevrijekookkunst.nl/wp-content/uploads/2020/09/vegaspek-700x700.jpg)
Ingrediënten van deze vega spekjes zijn: 90% gerehydrateerde soja, zonnebloemolie, natuurlijk aroma, azijn, zout, specerijen, antioxidant (ascorbinezuur [E300]), selderijpoeder, gistextract, rookaroma, maltodextrine, suiker, kleurstof (ijzeroxiden en -hydroxiden [E172]).
Remia Truffel Mayonaise
![](https://gluten-lactosevrijekookkunst.nl/wp-content/uploads/2020/09/truffel-mayo.jpg)
Ingrediënten van deze truffel mayonaise zijn: Raapolie 68%, azijn, vrije uitloop eigeel 6,0%, witte wijnazijn, water, suiker, zwarte truffel 2,5%, mosterd (water, mosterdzaden, azijn, specerijen), zout, knoflook, gemodificeerd maiszetmeel, specerijen, aroma, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, conserveermiddel: kaliumsorbaat, antioxidant: E385
Hagelswag Ontbijtchocolade puur met hazelnoot (AH)
![](https://gluten-lactosevrijekookkunst.nl/wp-content/uploads/2020/09/ontbijtchocolade-700x700.jpg)
Ingrediënten van deze ontbijtchocolade met hazelnoten zijn: suiker, cacaomassa, HAZELNOOT, cacaoboter, emulgator: SOJAlecithine.
Let op: Ingrediënten kunnen nog wel eens wisselen, lees altijd goed de etiketten! Je bent hier zelf verantwoordelijk voor.
(foto’s afkomstig van AH en Jumbo)