glutenvrije pastasalade

Het mooie weer komt er weer aan en dat vraagt om salades!
Deze kleurrijke pastasalade is een echte aanrader. Je kan hem als maaltijd eten, maar ook prima als bijgerecht bij bijvoorbeeld een bbq.

Ingrediënten: (voor 4 personen)
– 1 pak glutenvrije penne
– 1 bakje cherry tomaatjes
– 1 gele paprika
– 1 groene paprika
– 1 ui
– 2 lenteuitjes
– 1/2 potje rode pesto
– zout en peper

Bereidingswijze:
– Kook de pasta volgens de verpakking met een klein snufje zout.
– Giet deze af en spoel hem even af zodat hij niet gaat plakken. (TIP: wist je dat als je pasta voor het koken ook afspoelt het ook minder plakkerig wordt)
– Snij de groente in kleine stukjes.
– Meng de groente door de afgekoelde pasta en breng op smaak met de pesto en eventueel wat peper.

Eet smakelijk!

One thought on “Kleurrijke pastasalade”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *