De combinatie spinazie met ei kennen we allemaal al lang. Maar heb je dit wel eens op een pizza gehad? Niet? Dan is dit recept echt wat voor jou.
Ingrediënten:
– 1 pizzabodem (Italian Market)
– 1/4 tube geconcentreerde tomatenpuree
– 8 plakjes Italiaanse worst
– 1 ui
– 5 blokjes diepvriesspinazie
– 2 eieren
– lactosevrije Parmezaanse kaas
– zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
– Ontdooi de pizzabodem.
– Smeer de pizzabodem in met de tomatenpuree.
– Let hierop de plakjes worst.
– Verdeel de ui en de diepvriesspinazie over de pizza.
– Breek 2 eieren boven de pizza.
– Bestrooi de pizza met wat Parmezaanse kaas
– Breng op smaak met wat zout en peper.
– Bak de pizza op 220 graden bruin in ongeveer 10-15 minuten.
Eet smakelijk!