Glutenvrije pizza met spinazie en ei

De combinatie spinazie met ei kennen we allemaal al lang. Maar heb je dit wel eens op een pizza gehad? Niet? Dan is dit recept echt wat voor jou.

Ingrediënten:
– 1 pizzabodem (Italian Market)
– 1/4 tube geconcentreerde tomatenpuree
– 8 plakjes Italiaanse worst
– 1 ui
– 5 blokjes diepvriesspinazie
– 2 eieren
– lactosevrije Parmezaanse kaas
– zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:
– Ontdooi de pizzabodem.
– Smeer de pizzabodem in met de tomatenpuree.
– Let hierop de plakjes worst.
– Verdeel de ui en de diepvriesspinazie over de pizza.
– Breek 2 eieren boven de pizza.
– Bestrooi de pizza met wat Parmezaanse kaas
– Breng op smaak met wat zout en peper.
– Bak de pizza op 220 graden bruin in ongeveer 10-15 minuten.

Eet smakelijk!

Pizza klaar om in de oven te gaan
Glutenvrije pizza met spinazie en ei
Eet smakelijk!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *