Een tijdje geleden kreeg ik een pakket met popcorn binnen van het merk John Altman. Hun slogan erbij was “SPREAD THE LOVE”. En of de liefde verspreid werd, de hartjes die in de doos zaten lagen overal.

In de doos zaten 3 zakken popcorn met de smaken  seasalt, caramel & seasalt en sweet cinnamon. Als eerste natuurlijk gelijk de ingrediënten gecheckt, aangezien in de meeste popcorn caramel lactose zit. En ik was blij! Geen lactose te bekennen!!!
Inmiddels heb ik alle 3 de smaken geproefd en ik kan zeggen dat ik alle drie de smaken heerlijk vind. Maar mijn favoriet is toch wel de sweet cinnamon. Hij is knapperig en zoet met een vleugje kaneel. Ik was eerst bang dat de kaneel zou overheersen, maar niets is minder waar!
Alle 3 de smaken zijn zowel glutenvrij als lactosevrij. En gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. En ze zijn o.a te koop in hun eigen webshop. http://www.johnaltman.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *