Een tijdje geleden kreeg een pakket opgestuurd van Healty impact met daarin 3 producten van Crazy Fruit opgestuurd om te testen. Dit deed ik natuurlijk met alle liefde! In dit artikel lees je wat ik ervan vind.


Wat is Crazy Fruit?

Crazy Fruit is gevriesdroogd fruit is puur natuur, zonder toevoegingen.
Ik kreeg 3 varianten opgestuurd:
– Tropical Bites
– Crispy Dutch
– Crunchy Red

Ingrediënten van de Tropical Bites zijn: Gevriesdroogde banaan (35%), gevriesdroogde ananas (30%), gevriesdroogde appel (21%), kokos (14%)

Ingrediënten van de Crispy Dutch zijn: Gevriesdroogde banaan (49%), gevriesdroogde aardbei (27%), gevriesdroogde appel (24%).

Ingrediënten van de Crunchy Red zijn: Gevriesdroogde aardbei(35%), gevriesdroogde kers (25%), gevriesdroogde rode bes (25%), gevriesdroogde cranberry (15%)

Per smaak zijn er 3 formaten van verpakkingen. Ze zijn verkrijgbaar in de handige meeneemzakjes van 10 gram, een kleine bus van 50 gram of een grote bus van 100 gram.
De prijzen zijn voor 10 gram €1,99. Voor 50 gram €7,99. En voor 100 gram €14,99.


Wat vind ik ervan?

Als eerste testte ik de Tropical Bites. Ik maakte hier een overnight oats van met lactosevrije yoghurt, havermout, noten en zaden en een zakje Tropical Bites.

Deze mix heeft een goede combinatie tussen smaken! Ik had verwacht dat de mix best zoet was, maar dat was niet geval! De kokos maakt deze mix lekker fris! Echt een aanrader dus.

Als tweede testte ik de Crunchy Red. Deze variant at ik met lactosevrije kwark als tussendoortje.

De smaak is zoeter dan de Tropical Bites. Hij is voor mij op het randje van “te zoet”. Maar omdat je de frisheid van de cranberry’s hebt maakt het dat het net niet te zoet wordt. Maar dit is een variant waarbij je geen zoetstof in je kwark hoeft te doen!

Als laatste testte ik de Crispy Dutch. Deze nam ik met lactosevrije aardbeien kwark, havermout, lijnzaad en zonnebloempitten.

Deze vond ik qua smaak erg bijzonder. De zoetheid van de aardbei in combinatie met de banaan maakt deze apart maar wel erg lekker! Wat ik erg lekker vind is het “krokantje” van de banaan en de aardbei in tegenstelling tot de appel. De appel in deze variant vond ik iets tegenvallen. Maar desondanks is deze smaak ook lekker!


Conclusie

Ik vind dit heerlijke mixen voor in de yoghurt! Voor het ontbijt vind ik het niet goed genoeg vullen, maar in combinatie met ontbijtgranen is het erg lekker! Als tussendoortje vind ik het erg geschikt!

Ik vind het ook erg handig dat je verschillende formaten qua verpakkingen hebt en je het super handig mee kan nemen! Dat is voor mij eigenlijk altijd wel een must.

En ik het vind het ook super fijn dat er verder geen toevoegingen in zitten.

Ik ben dus erg verrast enthousiast over deze producten!
Wil je nou meer informatie over deze producten? Of wil je het zelf bestellen? Kijk dan op de website van Healty Impact.

Dit artikel bevat producten die mij door leveranciers zijn opgestuurd om te testen. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.
Wil je ook een samenwerking aangaan? Mail dan naar remke@glutenlactosevrijekookkunst.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *