Ik kreeg een tijdje geleden deze nieuwe ontbijtgranen opgestuurd van Eat Natural. In dit artikel laat ik weten wat ik ervan vind.


Eat Natural

Eat Natural is een merk met verschillende glutenvrije producten. Zo hebben zij diverse gluten- en lactosevrije granenrepen, maar ook ontbijtgranen.
Je kunt deze granenrepen en ontbijtgranen bij diverse supermarkten kopen. De producten zijn gemaakt duurzame ingrediënten.

Nu hebben ze een nieuwe variant van glutenvrije ontbijtgranen. De glutenfree ancient grains. En ik mocht deze testen.


De ingrediënten

De ingrediënten van de granola acient grains zijn: Glutenvrije HAVER 30%, zonnebloemzaden 20%, raapzaadolie, geschaafde kokosnoot 8%, gepofte rijst (rijst), boekweit 6%, cichoreiwortel vezel, kokosbloesem nectar 6%, amaranth vlokken 3%, lijnzaad 3%, quinoa 2%, pompoenzaden 3%, chiazaad 1% Kan sporen van noten, pinda’s, koemelk, soja, sesamzaaden, lupine bevatten. 


De eerste indruk


De verpakking vind ik er altijd erg stijlvol uitzien. Ik ben echt dol op stijlvolle verpakkingen. Het is een handige doos, die makkelijk in de voorraadkast past.

De granola ziet er smaakvol uit. Er zitten veel granen en zaden in. Ook de verhouding van ingrediënten lijken prima!


Wat vind ik ervan ….

De granola is erg krokant, i love it!! De verhouding van ingrediënten is ook prima. Van mij hadden er nog wel iets meer zaden in gemogen, maar dat is kwestie van smaak.

Veel granola’s vind ik erg zoet, maar deze is prima qua smaak. Je proeft de kokosbloesem nectar goed en dat maakt deze granola minder zoet dan andere granola’s.

Ben je ook benieuwd naar Eat Natural?

Je koopt deze granola voor ongeveer €3,99 bij de meeste grote supermarkten. Kijk voor meer informatie over de verkooppunten op de site van Eat Natural

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *