Nog een paar dagen en dan is het Sinterklaas. In dit laatste Sinterklaas artikel vertel ik jullie wat ik van de Sinterklaasproducten van Traindevie vind.


Welke producten mocht ik testen?

Ik mocht een 4-tal producten testen:
– Karolientjes
– Klaaskoeken
– Speculaaspoppen
– Lactosevrije melk sinterklaas

De ingrediënten van deze producten kun je vinden op de site van Traindevie. Tevens kan je daar deze (en nog meer producten) bestellen. Op de site staat heel duidelijk aangegeven welke producten verzonden worden.


Wat vind ik ervan …


Karolientjes


Karolientjes zijn koekjes met daarop een schuimlaag. In de verpakking zitten 3 kleuren. Wit, geel en roze.
Ten eerste zien de koekjes er echt super mooi uit! De structuur van de koekjes is erg lekker, het schuim daarin tegen iets aan de harde kant.
De smaak verschilt qua kleur. De gele en de roze zijn extreem zoet naar mijn idee, maar de witte is iets minder zoet. En dus ook mijn favoriet! Ben je dus een zoetekauw dan zijn deze koekjes echt wat voor jou!


Sinterklaaskoeken


Ik kende de traditie van de Sinterklaaskoeken niet. Maar het blijkt dat deze koeken een traditie in België zijn. Het is gemaakt van sandwichdeeg en lijken op de “haantje op een stokje broodjes” die wij in Nederland kennen.
De smaakt vond ik erg lekker, beetje zoetig. De structuur was iets aan de droge kant, maar met een dikke laag boter en een plakje kaas waren ze prima!


Speculaaspoppen


Deze koeken doen mij niet echt denken aan speculaas. Meer aan bastogne koeken. Dit komt omdat er behoorlijk veel suiker in zit. De smaak is wel erg lekker! Qua structuur zijn ze lekker bros!


Lactosevrije melk Sinterklaas


Deze chocolade Sinterklaas is van dik chocola gemaakt. Zoals de meeste lactosevrije melk chocola vind ik deze ook erg zoet, maar dat komt ook omdat ik meer van de pure chocola ben.


Tot slot …


De Sinterklaasproducten van Traindevie vallen net als alle andere producten van hen erg in de smaak!
Wil je meer weten over de producten van Traindevie? Kijk dan snel op hun website…


Dit artikel bevat producten die opgestuurd zijn door leveranciers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *