Ik kreeg een tijdje geleden een pakket opgestuurd van de Duitse webshop Foodoase. Omdat het pakket zo groot is, zou ik regelmatig een aantal producten hier uitlichten!

In het pakket zaten o.a 2 bakjes met ontbijt oats. Ik vertel je in dit artikel hoe ik deze ontbijtgranen vond.

Foodoase

Foodoase is een Duitse webshop voor mensen met voedselallergieën en/of intoleranties. Op de site kan je heel mooi aangeven welke allergieën / intoleranties je wilt selecteren. Het aanbod is echt mega! Ik heb mijn ogen uitgekeken over het aanbod. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het. En het mooie is dat Foodoase ook naar Nederland verzend. De verzendkosten liggen wel wat hoger dan we in Nederland gewend zijn, maar de prijzen van de producten liggen daarin tegen weer lager. (verzendkosten zijn €12,99)

Productinformatie

Ingrediënten Almond butter & salted caramel: Glutenvrije volkoren haver, geroosterde amandelen (17%), dadels (14% dadels, rijstmeel), kokossuiker, geroosterde amandelstukjes (3%), zeezout (1%), natuurlijke aroma.

Ingrediënten Coconut & chia: Glutenvrije volkoren haver, kokosmelkpoeder (11%), kokosmelk (79%), maltodextrine uit tapioca, aardappelzetmeel, kokosnootschaafsel (8%), chiazaad (2,5%), natuurlijke aroma.

Mijn eerste indruk

De verpakking ziet er erg vrolijk uit! I love it!! De beker is tot iets meer dan 1/3 gevuld met ontbijtgranen.
Vooral bij de smaak coconut & chia komt je de geur van kokos tegemoet.

Bij deze smaakt komt je een heerlijke geur van kokos tegemoet. Ik voegde 150 ml lactosevrije yoghurt toe. De smaak van kokos kwam goed tot zijn recht! Het chiazaad had van mij wel iets meer gemogen. De hoeveelheid van ontbijtgranen was voor mij prima, het ontbijt vulde goed. Dit had ik eerst niet verwacht, aangezien ik de hoeveelheid in eerste instantie niet heel veel vond. Al met al is dit een zeer geslaagd ontbijt! En ook handig om mee te nemen op vakantie ofzo.

Bij deze smaak komt je een beetje een muffe geur tegemoet als je de verpakking openmaakt. Ik maakte van deze een overnight oats met lactosevrije yoghurt. De smaak vond ik een beetje moeilijk te plaatsen. De karamelsmaak kwam naar mijn idee niet naar voren.
Ondanks de muffe geur, smaakte hij niet muf.

Meer weten?

Ben jij nou ook nieuwsgierig naar de producten van Foodoase? Kijk dan snel op hun website!

Dit artikel bevat artikelen die ik opgestuurd kreeg om te testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *