Ik kreeg van Leev 4 bakmixen opgestuurd die in samenwerking met Ow My Pie gemaakt zijn. En ik mag ook zo’n pakket met bakmixen weg gaan geven. Maar hoe kan je dit pakket winnen? Lees snel verder!


De bakmixen ….


Ow My Pie heeft 4 bakmixen (OH MY Cheesecake bakmix met kandijkoekbodemOH MY Cookie Dough Cookies bakmixOH MY Power Pancake bakmix en de Oh My Choco muffins bakix ) ontwikkeld voor mensen die glutenvrij moeten eten. Maar deze bakmixen kun je ook prima gebruiken als je lactosevrij moet eten. Je moet dan alleen voor lactosevrije ingrediënten toevoegen.

Binnenkort lees je hoe ik dit doe met deze bakmixen en ga ik ze uitgebreid testen. En uiteraard plaats ik dan een review artikel !


Hoe kan je deze pakketten winnen?


Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onder dit bericht of onder de berichten op mijn instagram en facebook diegene te taggen die jij dit pakket gunt of voor wie jij aan de slag wilt met deze vrolijke bakmixen. En deel dit vooral op social media!

Meedoen kan tot zondag 13 oktober. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.


En ben je nou benieuwd naar nog meer producten van Leev of Ow My Pie? Neem dan snel een kijkje op de pagina van Leev of Of My Pie.

28 thoughts on “WINACTIE: Leev bakmixen van Oh My Pie”

 1. Jaaaaa! Ik zou het heel graag willen winnen en wel, voor mezelf! Dan kan ik mijn omgeving meenemen in mijn glutenvrije wereld, op deze manier heeft vast niemand daar problemen mee!:)

 2. Hoi hoi! Heel graag doe ik mee met deze leuke winactie! Ik zal 10 november meedoen aan een fitness bikini wedstrijd en daarna mag ik weer volop genieten! Dat kan zeeeer goed met dit pakket! Samen met mijn vriendin marijke hebben we een wekelijkse bak avond gepland na de wedstrijd! Ik dus dus graag mee! Groetjes Elene

 3. Ik zou onwijs graag willen winnen, omdat ik erg benieuwd ben naar deze bakmixen. Ik zou heerlijk bakken voor vrienden, familie en collega’s om ook hen ervan te overtuigen dat glutenvrij ook erg lekker kan zijn.

 4. Ik ben Fieke 1 1 jaar en mijn beste, liefste vriendinnetje is Joyce 11 jaar. Joyce was het afgelopen jaar erg moe en veel ziek geweest.
  De dokter kwam erachter dat Joyce geen gluten meer mag eten.
  Dat vind ik niet leuk voor Joyce, want in veel lekkere dingen die ze vroeger mocht zit gluten en dat mag ze nu niet meer want daar wordt ze ziek van.
  Daarom zou ik dit pakket heel graag aan Joyce geven.

 5. Oh heerlijk!!! Ik houd van bakken en ben zo benieuwd naar deze baksels v Oh my pie! Ik volg Marike al lang met haar inspirerende insta!!! Ik ga graag samen ad slag met mijn dochter…ze is 13 en vindt bakken net zo leuk als haar moeder.

  1. Marike is idd een mooie inspiratiebron! Hoop dat je samen met je dochter kan gaan bakken!

 6. Ik zou ze heel graag uit willen proberen! Fijn samen met mijn vriend op een regenachtige zondag wat lekkers bakken. Met deze bakmixen toveren we vast iets geslaagds uit de oven!

 7. Ik zou heel graag willen winnen voor mijn zusje! Zij weet sinds een aantal maanden dat ze glutenallergie heeft en baalt daar best van!

 8. Wat gaaf dat pakket
  Ik zou mij man
  Er Eens heel graag mee verwennen
  Met al deze lekkernijen ❤️
  En hem laten proeven
  Dat glutenvrije en melkvrije
  Cheescake En brownie,s
  En pannenkoeken en cookie douch cookies
  Ook heerlijk smaken zonder gluten en melk ❤️
  Dat word alvast smullen

 9. Ik zou de pakketen zelf graag willen winnen. Weet nu 6 jaar dat ik coeliakie heb. En nu na maanden tobben en ziek zijn blijkt mijn zoontje ( 15 maanden oud) lactose intolerant te zijn. Vandaag de uitslag gehad.
  Dus nog even een behoorlijke zoektocht (opnieuw) en dan zouden deze pakken wel erg handig zijn! En super lekker denk ik.

 10. Ik doe mee voor mijn gezin, er zijn er twee met een allergie, en kan zo wat lekkers maken voor ons allemaal.

 11. Ik wil heel graag samen met mijn mama een klein geluksmomentje creëren met een heerlijke mix. Vroeger aten we al eens samen een dessertje op restaurant. Dat kan nu nog erg weinig daarom genieten we dan samen van thuis restaurant❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *