glutenvrije wrap

Een wrap als pizzabodem? Jazeker kan dat! Ik belegde de wrap met spinazie en lactosevrije mozzarella. Dit gerecht staat binnen 20 minuten op tafel.

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 2 glutenvrij wraps (ik gebruikte die van Schär)
– 1 ui
– 1/2 zak verse spinazie
– 1 blikje tomatenpuree
– lactosevrije mozzarella
– zout en peper

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 220 graden.
– Snij de ui in ringen.
– Smeer de wraps in met de tomatenpuree.
– Leg hierboven op de ui en de spinazie.
– Snij de mozzarella in plakjes en leg deze op de spinazie.
– Voeg zout en peper naar smaak toe.
– Bak het geheel in ongeveer 10 minuten af. De wrap is klaar wanneer de mozzarella gesmolten is en de bodem een beetje krokant.

Eet smakelijk!

One thought on “Wrap met spinazie en mozzarella”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *