Een simpele en snelle maaltijd. Met het gemak van een maaltijdpakket. Want wist je dat het taco diner pakket van de AH gluten- en lactosevrij is?
Zelf voeg ik wel altijd extra groente toe. Dit keer een salade van ijsbergsla, avocado en tomaatjes.
Ingrediënten:
– 1 taco diner pakket (Albert Heijn)
– 500g kipfilet
– 400g Mexicaanse roerbakmix
– 1 blikje mais
– 150g geraspte lactosevrije kaas (of als je die niet kan vinden, plakjes kaas)
– 1 zakje ijsbergsla
– cherry tomaatjes
– 1 avocado
– sladressing naar keuze (ik gebruikte de dressing van Hela)
– olie om in te bakken
Bereidingswijze:
– Bereid de taco’s volgens de verpakking.
– Snij de avocado en de tomaatjes en maak hiervan een salade met de ijsbergsla.
– Voeg wat dressing toe.
– Serveer de taco’s met de salade.
One thought on “Taco’s met salade”