Dit recept werd bedacht door mijn buurmeisje, die wilde leren koken. En hij was zo lekker in zijn eenvoud, dat ik hem graag met jullie wil delen.

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 150-200 gram glutenvrije penne
– 400 gram diepvries spinazie
– 125 gram hamblokjes
– 2 eetlepels lactosevrije roomkaas
– zout en peper
– olie om in te bakken

Bereidingswijze:
– Kook de penne volgens de aanwijzingen van de verpakking.
– Wanneer de penne gaar is, giet deze af en spoel hem af met koud water.
– Verhit wat olie in de pan en bak de hamblokjes hierin kort aan.
– Voeg de spinazie toe en blijf roeren tot deze volledig ontdooid is.
– Voeg de roomkaas toe en breng op smaak met wat zout en peper.
– Tot slot voeg je de penne toe en verhit het geheel even goed door.

Eet smakelijk!

One thought on “Pasta met spinazie en hamblokjes”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *