Comfortfood! Geen ingewikkelde maaltijd, niet lang in de keuken staan en lekker met een bord eten op de bank. Dat is soms zo fijn! En dat kan met deze maaltijd.
Ik deed de aardappelbolletjes in de air fryer, maar heb je die niet? Dan kan het ook in de oven!
Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 1/2 zak aardappelbolletjes
– 10 glutenvrije kipnuggets (ik gebruikte die van de Lidl)
– 2 stronkjes witlof
– 1 oranje paprika
– 1/2 bakje cherry tomaatjes
– 2 eetlepels mayonaise
– 1 eetlepel lactosevrije yoghurt
– 1 theelepel tijm
– zout en peper
– olie om in te bakken
Bereidingswijze:
– Verwarm de air fryer (of oven) voor op 200 graden.
– Bak de aardappelbolletjes in ongeveer 10-15 minuten goudbruin. Regelmatig even keren.
– Verhit wat olie in de pan en bak de kipnuggets aan beide kanten goudbruin.
– Maak ondertussen de witlof schoon, verwijder het middelste gedeelte van de witlof!
– Snij de witlof in repen.
– Snij de tomaatjes en paprika in blokjes.
– Meng de yoghurt met de mayonaise. Roer hier de tijm en zout en peper door.
– Giet deze dressing over de witlof.
– Serveer de witlof met de aardappelbolletjes en de kipnuggets.
Eet smakelijk!
One thought on “Aardappelbolletjes, witlof en kipnuggets”