Met de nieuwe glutenvrije couscous van de Albert Heijn staat er in no time een heerlijke gezonde maaltijd op tafel.
Ingrediënten:(voor 2 personen)
– 150 gram glutenvrije couscous
– 2 varkensfiletlapjes
– 1/2 komkommer
– 1/2 bakje cherry tomaatjes
– 1 ui
– 2 eetlepels lactosevrije roomkaas
– zout en peper
– margarine om in te bakken
Bereidingswijze:
– Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
– Snij de varkensfiletlapjes in reepjes.
– Snij de komkommer in plakjes en halveer de tomaat.
– Snij de ui in reepjes.
– Verhit wat margarine in de pan en bak de varkensfiletlapjes met de ui rondom bruin. Breng op smaak met wat zout en peper.
– Voeg de komkommer en tomaat toe en roerbak het geheel kort.
– Voeg de couscous toe en roer het geheel door elkaar.
– Voeg de roomkaas toe en laat deze erdoor smelten.
Eet smakelijk!