Een heerlijke simpele maaltijd! Met een glutenvrije schnitzel van Italian Market. Deze schnitzel is echt een van mijn favorieten! Maar je kan natuurlijk elke andere glutenvrije schnitzel hiervoor gebruiken.

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 2 schnitzels (Italian Market)
– 1/2 zak ovenfrietjes
– 1 zakje ijsbergsla
– 1 avocado
– cherry tomaatjes
– sla dressing (ik gebruikte die van Hela)
– plantaardige margarine
– olie

Bereidingswijze:
– Bereid de frietjes volgens de verpakking. (ik deed ze in 20 minuten in de air fryer)
– Verhit een klein blokje plantaardige margarine en een klein scheutje olie in de pan en bak hierin de schnitzel aan beide kanten goud bruin. (door de combinatie van margarine en olie wordt je schnitzel lekker knapperig van buiten en zacht van binnen!)
– Als de schnitzel aan beide kanten goudbruin is, vouw hem dan in aluminiumfolie. Zo gaart hij langzaam na en wordt hij niet droog.
– Snij de avocado en tomaatjes in kleine blokjes.
– Meng deze met de ijsbergsla en de dressing.
– Serveer de schnitzel met de frietjes en de sla.

Eet smakelijk!

2 thoughts on “Frietjes met schnitzel en salade”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *