Ook deze week zette ik weer een aantal gluten- en lactosevrije producten voor je op een rijtje.


AH Biologisch Runder gehaktballetjes

Ingrediënten van deze gekruide rundergehakt balletjes zijn: 94% rundvlees*, water, zout, specerijen*, natuurlijke aroma’s, aardappelzetmeel*, tomatenpoeder*. EU/niet-EU Landbouw *Van biologische oorsprong.


AH Hummus marokkaans

Ingrediënten van deze hummus zijn: 64% kikkererwt, water, zonnebloemolie, 8% sesampasta, rozijn, gedroogde dadel, agavesiroop, knoflook, appel, balsamicoazijn, gegrilde rode paprika, zout, gebufferde azijnpoeder, kruiden (o.a. 0,1% bieslook), zeezout, specerijen, conserveermiddel (kaliumsorbaat [E202]), antioxidant (ascorbinezuur [E300]), gember, rijstbloem, azijn, citrusvezel, voedingszuur (melkzuur [E270]).


AH Tapenade puttanesca

Ingediënten van deze tapenade puttanesca zijn: zonnebloemolie, zwarte olijf, semigedroogde tomaat, ansjovis, peterselie, knoflook, zout, gejodeerd zout, kappertje, water, wittewijnazijn, conserveermiddel (kaliumsorbaat [E202]), azijn, citrusvezel, stabilisator (ijzer(ii)gluconaat [E579]).


Verstegen Vega kruiden mixen

Ingrediënten van deze Verstegen couscous salade zijn: groenten (12% geroosterde knoflook, ui, paprika, wortel), 38% specerijen (koriander, 9% komijn, venkelzaad, paprika, peper, gember, chilies), 20% misopoeder (SOJAbonen, rijst, zout, water, koji startercultuur), kruiden.
Ingrediënten van deze Verstegen Vega bloemkool curry zijn: 67% specerijen (30% MOSTERDzaad, 16% kurkuma, komijn, peper, kaneel, fenegriek), 23% misopoeder (SOJAbonen, rijst, zout, water, koji startercultuur), knoflook.
Ingrediënten van deze Verstegen voorjaars risotto zijn: groenten (ui, geroosterde knoflook), kruiden (peterselie, tijm, majoraan, 2% salie, 2% rozemarijn, basilicum), 25% misopoeder (SOJAbonen, rijst, zout, water, koji startercultuur), 2% specerijen (peper, nootmuskaat), natuurlijk aroma.


Aviko Bistro Lachebekjes 

Ingrediënten van deze lachebekjes zijn: aardappelen, plantaardige olie (zonnebloem 2.7%, raapzaad, palm), rijstmeel, zout, dextrose, stabilisator (E464), specerij extracten.


Jumbo Chips Paprika Biologisch

Ingrediënten van deze paprika chips zijn: Aardappelen¹ 60%, zonnebloemolie¹ 33%, specerijen (paprikapoeder¹ 1,8%, uipoeder¹, knoflookpoeder¹, witte peper¹), zout, maltodextrine¹, glucosepoeder¹, tomatenpoeder¹, natuurlijk aroma¹, ¹Van biologische oorsprong.


Let op: Ingrediënten kunnen nog wel eens wisselen, lees altijd goed de etiketten! Je bent hier zelf verantwoordelijk voor.

(foto’s afkomstig van AH en Jumbo)


Vorige producten gemist? Klik op de knop hieronder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *