Ik kreeg een paar weken terug een kennismakingsbox opgestuurd met de sapjes van Dr. Veggie. In dit artikel lees je wat ik ervan vind en vind je een kortingscode van 10% zodat jullie deze sapjes ook met korting kunnen proberen!


Dr. Veggie

Dr.Veggie 12 groentesappen, boordevol vitamines, mineralen en gezonde enzymen ontwikkeld voor je dagelijkse portie groente uit één flesje! 

Maar hoe werkt het nou? Dr.Veggie werkt alleen met verse en onbewerkte producten. Hierdoor zijn de groentesappen vol van smaak. De groenten worden geperst doormiddel van een slowjuicer en direct na het persen ingevroren d.m.v. een shockvriezer. Daardoor blijven vitamines, mineralen en gezonde enzymen goed bewaard.

Op de site van Dr Veggie kan je de exacte ingrediënten per fles vinden. Maar alle flesjes zijn vrij van gluten en lactose!


Mijn eerste indruk …

De sapjes komen diepgevroren binnen, zodat je ze direct thuis weer in de vriezer kan doen. Vlak voor tijd krijg je een sms met daarin de tijd hoe laat de bezorger voor de deur staat. Super handig!

De flesjes zien er echt heel vrolijk uit! En wat ik vooral geweldig vind, zijn de namen die ze aan de sapjes hebben gegeven! I love!!!!

Je kan de sapjes gebruiken voor een detox kuur of als aanvulling op je dagelijkse voeding.
Ik ben om verschillende redenen geen voorstander van een detox kuur, dus ik ga elke dag 1 flesje gebruiken om mijn weerstand te verhogen.


Wat vind ik ervan …


Dag 1: Wortel waanzinnig

Ik startte mijn 14 daagse “sapkuur” met deze wortel waanzinnig sapje. En ik moet zeggen, dit is een goed begin! Je proeft goed de combinatie van de verschillende ingrediënten. Ergens is het sapje wat zoet, maar de nasmaak is weer fris.


Dag 2: Sla sensationeel

Ik was een beetje huiverig naar dit sapje, maar was blij verrast dat er zoveel smaak aan zit! Iets wat bitter van smaak, maar met een lekkere zoete nasmaak.


Dag 3: Biet betoverend

Dit sapje maakte me echt blij! Een heerlijk licht, maar zoet sapje!


Dag 4: Pastinaak plezier

In dit sapje proef je heel duidelijk de zoetheid van de verschillende ingrediënten. Ik vind dit sapje wel een beetje zwaarder op de maag liggen, maar door de frisse nasmaak is dit gevoel snel verdwenen.


Dag 5: Rode kool reusachtig

Door de kleur lijkt dit een heel zoet sapje, maar hij is eerder een klein beetje bitter. Ik vind hem wel verrassend lekker!


Dag 6: Gember shotje

Hier was ik extra benieuwd naar. Ik was erg bang dat hij super heftig zou zijn, maar ik vond hem echt lekker! Vooral als je een koukleum bent, net als ik, is dit een echte aanrader!


Dag 7: Broccoli buitengewoon

Dit sapje is ook een van mijn favorieten. Hij heeft een heerlijke zoete nasmaak, maar ook de frisheid van de venkel en citroengras proef je duidelijk!


Dag 8: Oranje paprika opperbest

Qua smaak vond ik dit een lekker sapje. Maar het nadeel vond ik wel dat je het sapje de hele morgen nog weer proefde, omdat de smaak van de paprika best heftig is.


Dag 9: Chinese kool charmant

Voor dit sapje was ik een beetje “bang”. In eerste instantie dacht ik dat het sapje erg bitter zou zijn, maar niets is minder waar! Het was een verrassend zoet sapje.


Dag 10: Spinazie smakelijk

Een sapje met spinazie doet het altijd goed! Zo ook dit sapje. Het bijzondere aan dit sapje vond ik de frisse nasmaak. Erg lekker!


Dag 11: Gele paprika genot

Bij dit sapje had ik hetzelfde als het andere paprika sapje. De smaak is lekker, maar je proeft het de hele ochtend terug.


Dag 12: Kurkuma shotje

Vanmorgen was het tijd voor het 2e shotje. Dit keer de kurkuma. Een verrassend zoet shotje, maar een beetje “melig” qua structuur.


Dag 13: Rode paprika royaal

Dit sapje vond ik het minst lekker van allemaal. De paprika overheerste heel erg. En ik vind hem redelijk zwaar op de nuchtere maag vallen.


Dag 14: Komkommer kampioen

Het laatste sapje dat ik nam was deze met komkommer. Een heerlijk fris, maar zoet sapje! Hij valt niet zwaar op de maag en is echt super lekker!


Conclusie …

Ik nam de sapjes elke dag om meer weerstand te krijgen. Ik weet niet of dat helemaal gelukt is, maar mijn darmen vonden het wel erg fijn! Ik had een minder opgezette buik.

Om meer weerstand te krijgen denk ik dat je deze sapjes een langere tijd moet gebruiken. Maar ik ben zeker enthousiast! En ik denk dat in tijden van griep en verkoudheid enz de gember en kurkuma shotjes ook echt een aanrader zijn!

Ik had altijd een beeld bij groentesapjes dat ze echt niet te drinken waren, maar Dr Veggie bewijst wel het tegendeel!

Ben jij nou ook nieuwsgierig naar deze sapjes en wil je ze met korting proberen?
Gebruik dan de kortingscode: remke10 en ontvang 10% korting op jouw bestelling.

Bestellen doe je eenvoudig via deze link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *