Een nieuwe week en dus weer een nieuwe product inspiratie voor jullie! Met deze keer weer aantal nieuwe producten, zoals o.a de vegetarische oven hamburger van Beckers!


AH Aardappel BBQ salade

Ingrediënten van deze aardappel barbecue salade zijn: 40% aardappel, plantaardige olie (raap, zonnebloem), groente (ui, lente-ui), water, tomatenpuree, varkensvleesª, suiker, vrije-uitloopeigeel, azijn, zout, specerijen (o.a. selderij, mosterd), zetmeel (maïs, aardappel), conserveermiddel (kaliumsorbaat [E202], natriumbenzoaat [E211], natriumnitriet [E250], natriumdisulfiet [E223], natriumsulfiet [E221]), gemodificeerd maïszetmeel, voedingszuur (melkzuur [E270]), verdikkingsmiddel (xanthaangom [E415], guarpitmeel [E412]), gistextract, limoensapconcentraat, maltodextrine, dille, extract (rundvlees, specerijen, ui, wortel, savooiekool, pastinaak), natuurlijke aroma’s, dextrose, rook. ªBeter Leven keurmerk 1 ster.


AH Vega plakjes tuinkruiden

Ingrediënten van deze AH vega plakjes zijn: groente (17% bloemkool, 17% ui, radijs), 17% witte boon, water, zonnebloemolie, vrije-uitloopei-eiwitpoeder, stabilisator (carrageen [E407], xanthaangom [E415], johannesbroodpitmeel [E410], verwerkt eucheuma-wier [E407a]), dextrose, 1% kruiden, zeezout, natuurlijk aroma, zout, conserveermiddel (natriumdiacetaat [E262]), zuurteregelaar (kaliumlactaat [E326], citroenzuur [E330]), specerijen, kleurstof (caroteen [E160a]), citroensap.


Beckers Oven hamburger vegetarisch

Ingrediënten van deze vega hamburger zijn: Gerehydrateerde SOJA (water, SOJA-EIWIT), erwteneiwit, KIPPEN-EIWIT, gistextract, aroma’s, verdikkingsmiddelen (carrageen, methylcellulose, konjac gom), aardappeleiwit, zout, uienpoeder, plantaardige vezels, raapolie, zetmeel, lijnzaad, dextrose, specerijen, antioxidant: ascorbinezuur, specerijenextract, paprika-extract.


Jumbo saté saus

Ingrediënten van de saté saus naturel zijn: Water, pinda’s 20%, dextrose, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, zout, specerijen (knoflookpoeder, gember, uienpoeder), azijn, melasse, sambal (rode peper, zout, voedingszuur: azijnzuur, conserveermiddel: E210), raapzaadolie, voedingszuur: melkzuur, gebrande suiker, conserveermiddel: E202, maltodextrine, emulgator: sojalecithine, antioxidant: extracten van rozemarijn, E = door EU goedgekeurde hulpstof.
Ingrediënten van de saté saus pikant zijn: Water, pinda’s 23%, suiker, dextrose, gemodificeerd maïszetmeel, zout, specerijen (chilipeper, knoflookpoeder, koriander, gember, komijnzaad, kurkuma, zwarte peper, karwijzaad), azijn, sambal 0,5% (rode peper, zout, voedingszuur: azijnzuur, conserveermiddel: E210), voedingszuur: melkzuur, conserveermiddel: E202, kokos, emulgator: sojalecithine, antioxidant: extracten van rozemarijn, raapzaadolie, paprika-extract, E = door EU goedgekeurde hulpstof.


Fairtrade Original Thaise tom kha

Ingrediënten van deze Kom Kha kruidenpasta zijn: Citroengras (19,6%), laos (19,6%), sjalot (15,7%), rietsuiker, tamarindepasta (11,2%), zout, groene chilipepers (5,5%), knoflook (3,9%), koriander (1,7%), kaffir lime (1,1%), rode chilipepers, rijstazijn (water, zilvervliesrijst).


PROPER Barbeque lentil chips

Ingrediënten van deze chips zijn: linzenmeel (28%), aardappelzetmeel, maïsmeel, zonnebloemolie, suiker, zout, natuurlijke smaakstoffen, ui, knoflook, rijstmeel, gerookte chipotlepeper, tomaat, kokosolie, raapzaadolie, kruiden. Allergeneninformatie: gemaakt in een fabriek waar ook soja wordt verwerkt.


Little Love Triple nut bio (AH)

Ingrediënten van deze chocola zijn: cacaomassa*, cacaoboter*, kokosbloesemnectar*, AMANDELEN* (6,3%), HAZELNOTEN* (5%), CASHEWNOTEN (5%), vanillepoeder*. Chocoladedeel bevat ten minste 69% cacaobestandsdelen. *Van biologische oorsprong. MELK-, SOJA- en glutenvrij. Kan sporen van NOTEN bevatten.


Let op: Ingrediënten kunnen nog wel eens wisselen, lees altijd goed de etiketten! Je bent hier zelf verantwoordelijk voor.

(foto’s afkomstig van AH en Jumbo)


Vorige producten gemist? Klik op de knop hieronder …

One thought on “Gluten- & lactosevrije product inspiratie # week 24”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *