Ook deze week weer een nieuwe gluten- en lactosevrije product inspiratie, met weer een aantal nieuwe producten.
Wat dat je van de nieuwe groente pasta/ rijst van bonduelle of de handige pindakaas knijpzakjes van de Albert Heijn?


Bonduelle groente pasta/rijst

Ingrediënten van de linzen/wortel rijst zijn: Rode linzenbloem 95%, wortel gedroogd 5%. Kan sporen van SOJA bevatten. Glutenvrij
Ingrediënten van de erwten/courgette rijst zijn: Spliterwtenbloem 95%, courgette gedroogd 5%. Kan sporen van SOJA bevatten. Glutenvrij
Ingrediënten van de linzen/worstel pasta zijn:  Rode linzenbloem 95%, wortel gedroogd 5%. Kan sporen van SOJA bevatten. Glutenvrij
Ingrediënten van de erwten/courgette pasta zijn:  Spliterwtenbloem 95%, courgette gedroogd 5%. Kan sporen van SOJA bevatten. Glutenvrij


AH Gerookte zalm flame roasted

Ingrediënten van deze flame roasted zalm zijn: 96% zalm, zout, gistextract, transglutaminase (vis), azijn, rook.


AH 100% Pindakaas knijpzakjes

Ingrediënten van deze 100% pindakaas knijpzakjes zijn: Pinda’s. Kan bevatten: noten, amandel, cashewnoot, hazelnoot.


G’woon drinkbouillon

Ingrediënten van deze drinkbouillon zijn: zout, smaakversterker: E621, glucosestroop, gistextract, gehydrolyseerd SOJAEIWIT, 4% kruiden (peterselie, basilicum, bieslook, oregano, dragon, tijm), aardappelzetmeel, ui, tomaat, raapzaadolie, aroma’s (SELDERIJ), peper, rozemarijnextract.


Activia Plantaardig perzik

Ingrediënten van deze activia zijn: Water, perzik (10,9%) gepelde SOJAbonen (10%), suiker (5,5%), calciumcitraat, zuurteregelaars (natriumcitraat, citroenzuur), stabilisator (pectine), aroma, zout, antioxidanten (Tocopherolconcentraat, Ascorbylpalmitaat), geconcentreerd wortelsap, fermenten waaronder bifidus, vitamines (B2, D2,B12).


Let op: Ingrediënten kunnen nog wel eens wisselen, lees altijd goed de etiketten! Je bent hier zelf verantwoordelijk voor.

(foto’s afkomstig van AH, Coop en Jumbo)


Vorige producten gemist? Klik op de knop hieronder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *