Gnocchi kan je op allerlei manieren eten. Dit keer maakte ik een variant met spruitjes, paprika en tomatenpuree. Snel, simpel en lekker.

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 300 gram spruitjes
– 1 bakje glutenvrije gnocchi
– 1 blikje tomatenpuree
– 1 rode paprika
– 1 ui
– 200 gram gehakt
– zout en peper
– knoflookpoeder

Bereidingswijze:
– Maak de spruitjes schoon en kook deze kort beetgaar.
– Snij de ui en paprika in blokjes.
– Bak het gehakt in een wok (je kan als je wilt evt beetje olie gebruiken, zelf doe ik dit nooit) rul.
– Voeg de ui, paprika en gnocchi toe en bak het geheel tot de gnocchi bijna gaar is.
– Voeg de spruitjes toe en roerbak deze kort mee.
– Voeg de tomatenpuree toe en breng op smaak met wat knoflookpoeder, zout en peper.
– Verhit het geheel nog even kort door tot de tomatenpuree goed gemengd is.

Eet smakelijk!

One thought on “Gnocchi met spruitjes in tomatensaus”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *