De meest verrassende combinaties ontstaan bij mij in de keuken. En ook dit is weer zo’n recept. En ik moet zeggen, een heerlijke nieuwe creatie is eruit voort gekomen. Hou je van iets minder pittig? Dan kan je iets minder chilipoeder toevoegen.

Ingredi├źnten:
– 1 pizzabodem ( ik gebruikte die van Italian Market)
– 1 blikje tomatenpuree
– 1 ui
– 1/2 bakje hoemoes naturel
– 1/2 theelepel chilipoeder
– snufje zout
– 1/2 theelepel gemalen peper
– 6 cherry tomaatjes
– 1 lente ui

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 200 graden.
– Ontdooi de pizzabodem volgens de verpakking.
– Smeer de pizza in met de tomatenpuree.
– Snij de ui in ringen en leg deze op de pizza.
– Meng de hoemoes met de chilipoeder, zout en peper. En smeer dit in “klodders” over de pizza.
– Snij de tomaatjes in twee├źn en leg deze op de pizza.
– Knip tot slot de lente ui in ringen en leg deze als laatste er bovenop.
– Bak de pizza in ongeveer 10 – 15 minuten bruin.

Eet smakelijk!

One thought on “Pizza met pittige hoemoes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *