Ik kreeg laatst een pakket van Juiz~s opgestuurd met verschillende diepgevroren sapjes.
Tegenwoordig is het helemaal hip om über gezond te doen. En met de verschillende sapkuren word je om de oren gegooid.

Ik probeer zo goed mogelijk op mijn voeding te letten, genoeg calorieën, vezels en vitamines binnen te krijgen. Elke dag een sapje van Juiz~s met veel vitamines klinkt dan ook wel erg lekker. Ik ga de sapjes gebruiken als aanvulling op mijn maaltijden en niet ter vervanging, aangezien ik met mijn ondergewicht juist moet aankomen. In dit artikel lees je wat ik ervan vind.

De eerste indruk

De bezorging van deze sapjes ging erg fijn en was goed geregeld. Dit moet ook wel omdat de sapjes diepgevroren binnen komen.
Ik kreeg de dag van te voren een sms dat er een pakketje onderweg was. Op de dag zelf kreeg ik een half uur van te voren de exacte tijd van bezorging.

In de doos zitten 9 vrolijke flesjes met sapjes. I love it! Dit gaat het nog leuker maken om elke dag een nieuw sapje uit de koelkast te pakken.

Productbeschrijving

De cold pressed sappen van Juiz~s bevatten 70% groente, en max. 30% fruit.
De sapjes worden diepgevroren aangeleverd en zijn in de vriezer 6 maanden houdbaar en eenmaal ontdooit nog 4 weken.

Er zijn verschillende pakketten met sapjes:
– Juiz~s All Day
– Juiz~s Till Diner
– Green morning
– Sports
– Every Day
– Juizsy

Meer informatie over de verschillende pakketten kun je op de website van Juiz~s vinden. Ik testte het Juiz~s All Day pakket.

Wat vind ik ervan

Dag 1: Liquid salad carrot

Dit is een goed begin van het testen van deze sapjes! De smaak van wortel komt goed tot zijn recht. Ik vind het even wennen dat er “stukjes” in mijn drinken zit, maar na 2 slokken ben ik daar wel aangewend.

Dag 2: Liquid salad spinach


Dit sapje was totaal niet mijn ding. Ik vond de spinazie smaak erg sterk, maar gelukkig werd hij dankbaar ingepikt door mijn bezoek 🙂

Dag 3: Liquid salad basil

De smaak van bleekselderij komt in dit sapje erg naar voren. Dit sapje is niet een van mijn favorieten, maar is prima te doen!

Dag 4: Liquid salad beetroot apple

Dit is wel een van mijn favorieten. Best zoet, maar niet te zoet! De smaak van biet komt goed naar voren.

Dag 5: Liquid salad kale

Een sapje met boerenkool… Ik moest eerst even wennen aan de smaak. Bij dit sapje moet wel gezond zijn 🙂 Dit is wel een sapje die goed vult!

Dag 6: Liquid salad watermelon

Summer feelings 🙂 Een lekker sapje waarbij de smaak van watermeloen duidelijk naar voren komt! Ook bij dit sapje geldt dat hij zoet is, maar niet te zoet. Ik word hier blij van en krijg zin in de zomer bij het drinken van dit sapje.

Dag 7: Liquid salad Zucchini

Courgette in een sapje, dat klinkt in eerste instantie niet echt lekker. Maar bij de eerste slok ben ik blij verrast. Het sapje vind ik iets zurig, maar dat maakt hem wel verfrissend.

Dag 8: Liquid salad orange bell pepper

In eerste instantie schrok ik van de ingrediënten. Peper in een sapje, dat moet wel heftig zijn. Maar niets is minder waar… Deze doet mij een beetje denken aan de liquid salad carrot. Ik hou wel van deze smaken!

Dag 9: Infusion water cumcumber basil

Dit is niet mijn ding! Het idee is goed, maar geef mij toch maar gewoon water met basilicum. De smaak vind ik een beetje muf! Deze is dan ook snel in de gootsteen verdwenen.

Eindoordeel

Ik vind de meeste sapjes een lekkere aanvulling op mijn normale voeding. Het geeft een extra energie boost en het is een makkelijke manier om extra groente en fruit binnen te krijgen.

Tot slot

Ben jij nou nieuwsgierig geworden naar deze sapjes? Kijk dan snel op de de site van Juiz~s voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *