Vorige week kreeg ik weer een aantal maaltijden van Kooc opgestuurd om te testen. In dit artikel lees je wat ik ervan vind. Daarnaast vind je een kortingscode van 15% korting, zodat jij ook met korting deze maaltijden kan proberen!


Over Kooc


Kooc
levert dagverse, kant-en-klaar maaltijden zonder toevoegingen en vrij van gluten, lactose en caseïne. Zo kan je op een gezonde en verantwoorde manier genieten van een “kant-en-klaar” maaltijd. Daarnaast is Kooc 100% biologisch en de vis wordt duurzaam gevangen.

De maaltijden van KOOC worden 4 dagen in de week koelvers aan huis bezorgd door POSTNL fooddelivery. Met de postnl app kan je precies zien hoe laat je pakket geleverd wordt! Super handig!


Mijn eerste indruk …

De maaltijden werden gekoeld aangeleverd in een stijlvolle doos. In de doos zitten 3 aluminium menuschalen met elk één afgemeten maaltijd en een plastic bakje met een snacksalade.

De maaltijden zien er super vers uit en op het eerste oog zijn het ruime maaltijden.

Ik heb gekozen voor de volgende maaltijden:
– Spaghetti bolognese met rundvlees, paddenstoelen en courgette
– Japanse bowl met kip en cashewnoten
– Vegan lasagne met spinazie
– Vegan Snacksalade quinoa, dadels en amandelen


Wat vind ik ervan …


Spaghetti bolognese met rundvlees, paddenstoelen en courgette

Ik was super benieuwd naar deze spaghetti. De spaghetti is gemaakt van mais en rijstmeel. En ik moet zeggen, hij is echt verrukkelijk! Ik moest even 2x op de ingrediëntenlijst kijken of hij echt wel glutenvrij was. 🙂
De saus is ook erg lekker qua smaak en zit boordevol met verse groente! De rundvlees in de saus had van mij wel iets meer gemogen, die vind je niet echt terug. Maar ondanks dat is dit een echte aanrader! En ik vind het super dat de groente zo lekker vers is!


Japanse bowl met kip en cashewnoten

Deze maaltijd warmde ik op in de koekenpan, in tegenstelling tot de andere maaltijden. Dit omdat ik wat minder tijd had. En ik moet zeggen, dat wou prima!

Ook deze maaltijd zit weer boordevol met groente die lekker vers en knapperig is. Daarnaast zit er enorm veel kip in. Ik was eerst bang dat ik deze maaltijd te pittig zou vinden, omdat er rode peper in zit. Maar het viel erg mee! Hij is voor mij precies goed qua smaak.


Vegan lasagne met spinazie

De derde maaltijd die ik testte was de vegan lasagne. Qua smaak is deze lasagne erg lekker, maar ik moet wel zoeken naar de lasagnebladen. De vegan kaas en groente overheerst erg in deze maaltijd. Ook kreeg ik de lasagne wat lastig uit het aluminium bakje, waardoor het een klein slagveld op mijn bord lijkt.
Maar ondanks dat was deze lasagne wel prima!


Vegan Snacksalade quinoa, dadels en amandelen

Deze snacksalade vond ik echt een verrassing in positieve zin! Normaal vind ik quinoa niet heel erg lekker, maar deze is verrukkelijk!

Zoveel smaken in een salade, die heel goed samen komen. Zoetheid van de dadels gecombineerd met het fris zure van de granaatappelpitten en het hartige van de amandelen. Echt enorm lekker!!
De portie is ook goed en deze snacksalade vult erg! Dat had ik in eerste instantie niet verwacht. Een echte aanrader dus!


Conclusie …

Ik heb met veel plezier de maaltijd getest en ben overtuigd. Kant en klaar, maar toch gezond! Het kan!! De maaltijden smaken alsof je het zelf vers gekookt hebt! De maaltijden bevatten veel groente, die ook erg vers zijn. Je hebt niet het idee dat je een kant- en klaar maaltijd eet!!!

De porties zijn erg ruim! Ik kan behoorlijk veel eten, maar soms had ik moeite met het leeg krijgen van mijn bord 🙂 Vooral de Japanse bowl en de spaghetti vulden enorm!

De maaltijden zijn niet heel goedkoop, maar ik denk dan, wat betaal je als je een ongezonde maaltijd laat thuisbezorgen? Dan ben je ook dit bedrag kwijt. En je krijgt een kwalitatief goede maaltijd voor je geld!

Ben jij nou ook benieuw naar deze maaltijden? Ik mag 15% korting weggeven op jouw bestelling bij Kooc. Ga nu naar de website van Kooc en ontvang t/m 25 maart 15% korting op alle giftcards, maaltijdsalades en maaltijden met de code: REMKE

Dit artikel bevat producten die opgestuurd zijn door leveranciers. Dit heeft geen invloed op de inhoud van dit artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *