Vorige week ontving ik een pakket van Lisa’s Choice Glutenfree met daarin 2 zakken granola, 2 stroopwafels en een zak bloem. In dit artikel lees je wat ik ervan vind.

Lisa’s Choice Glutenfree heeft inmiddels al meer dan 60 verschillende producten. Deze producten zijn allemaal gecertificeerd biologisch, zonder additieven en E-nummers, met geen of zo min mogelijk suiker. En alle producten zijn gecertificeerd Glutenvrij. Informatie over de producten en verkooppunten vind je hier.

Ik testte 4 producten die naast glutenvrij ook lactosevrij zijn. Let op, de stroopwafel kan sporen van lactose bevatten. Bepaal zelf of je dit wel of niet kan verdragen!

De uitstraling

De verpakking vind ik er echt super neutraal, maar stoer uitzien. Eerst was ik bang dat een papieren verpakking niet zo sterk was. Ik heb het even getest, maar deze krijg je niet snel kapot.

Productinformatie Granola

Berry Madness

De ingrediënten van deze granola zijn:
Havervlokken, Pitten (pompoenpitten, zonnebloempitten, lijnzaad), 8% Hazelnoten, Vezel (agavewortel), Water, Agavesiroop,
7% Rozijnen, 5% Cranberry, Kokosolie, Kasha, Kaneel, Kardemomzaad

Choc Kingly Good

De ingrediënten van deze granola zijn:
Havervlokken, Pitten (pompoenpitten, zonnebloempitten, lijnzaad), Hazelnoten, Vezel (agavewortel), Water, Agavesiroop, 5% Rauwe chocolade, Kokosolie, Kasha, Kaneel, Kardemomzaad

Wat vind ik ervan….

Mijn ontbijt is mij heilig! Zonder ontbijt functioneer ik totaal niet. Nu ben ik over het algemeen niet snel zat te krijgen, maar dat is een ander verhaal. Dus ik was zeer benieuwd of deze granola mij vol zou krijgen 🙂 Toen ik de verpakking open maakte werd ik al blij. Wat een grote stukken…

Als eerste testte ik de Choc Kingly Good granola. Granola met chocola, maar toch lactosevrij. Dat sprak mij meteen aan. Al bij de eerste hap was ik blij dat de granola niet super zoet is. Vaak vind ik de glutenvrije/lactosevrije granola’s erg zoet. Maar dat was bij deze totaal niet het geval. Ook is deze granola super knapperig! De smaak van de chocola had van mij wel iets meer gemogen. Ik vond de smaak van kaneel meer overheersen, maar dat is wel een smaak die ik lekker vind, dus vind ik dat niet erg! Dit is wel een granola die ik zeker vaker ga gebruiken. I’m loving it!

De tweede smaak die ik testte was de Berry Madness granola. De granola is iets zoeter dan de Choc Kingly Good. Maar gelukkig niet TE zoet. De structuur van de granola is iets kleveriger, maar dat komt door de toevoeging van cranberry’s en rozijnen. Je traint iets meer je kaakspieren op de vroege ochtend 🙂 Ook bij deze proef je goed de kaneel. Maar in combinatie met de cranberry’s en rozijnen vind ik dat hier heerlijk bij smaken.

Mijn conclusie over beide granola’s is dat het een heerlijke start van je dag is! Het vult goed en je blijft er ook lang vol van! Hoe grappig is het trouwens dat dit uit mijn mond komt, zoals ik al eerder zei ben ik niet snel zat te krijgen 🙂 Maar echt, het is echt een aanrader!

Productinformatie stroopwafel

Stroopwafel

Ingrediënten van deze stroopwafel zijn:
rietsuiker, margarine (ongehard plantaardig palm en kokos vet) plantaardige zonnebloemolie, water, antioxidan: citroenzuur, zonnebloem lectine, rijstmeel, glucose siroop, invertsuiker, maiszetmeel, EI, lupinemeel, aardappelzetmeel, EIwitpoeder, guarpitmeel kaneel, zout, rijstmiddel: natriumcarbonaat.  
Dit product word vervaardigd in een omgeving waar ook gewerkt word met sesam, noten, melk, ei, soja en lupine.  En kan dus sporen van lactose bevatten! 

Wat vind ik ervan …

Wat mij gelijk aanspreekt is het feit dat de stroopwafel apart verpakt is. Dit is echt super handig als je je stroopwafel mee wilt nemen voor onderweg! En nog een voordeel, zo eet je niet meteen het hele pak leeg omdat ze aangebroken zijn 🙂

De structuur van de stroopwafel is een heel klein beetje korrelig, maar de smaak is heerlijk! Niet te zoet, zoals wel vaak het geval is bij glutenvrije en lactosevrije koeken. Dit is wel een aanrader!

Productinformatie bloem

Bloem

De ingrediënten van deze bloem zijn:
Maïszetmeel, Rijstemeel, Aardappelzetmeel, Verdikkingsmiddel: Guarpitmeel, Zonnepit eiwit, Steenzout, Maïsmeel. 

Wat vind ik ervan ….

Deze bloem kun je gebruiken om cake of taarten te bakken. Maar je kan er ook bijv pannenkoeken mee bakken of als bindmiddel in recepten. Binnenkort komt er een recept online waarin ik deze bloem heb gebruikt.

Tot slot

Ben je nou ook nieuwsgierig geworden naar dit merk. Kijk dan op de website van Lisa’s Choise Glutenfree voor meer informatie.

Wil je nou meer product reviews lezen over producten die ik heb getest? Hier vind je meer product reviews.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *