Ik ben altijd dol geweest op hagelslag. Ik kon het overal in en op doen. Lekker op een cracker of boterham, in de yoghurt of ter versiering van een taart. Maar na mijn diagnose lactose-intolerantie vielen veel hagelslag soorten af. In dit artikel lees je een aantal van mijn nieuwe favorieten!

De Ruijter Chunks

Dit is een van mijn favorieten die ik voor meerdere doeleinden gebruik. Deze is heerlijk op een boterham, maar doet het ook goed in de yoghurt of als decoratie van taart. Deze gebruikte ik bijvoorbeeld ook op mijn amandel-chocoladetaart met frambozen. Deze hagelslag is gemaakt op basis van cacao en soja.

La PLace hagelsteentjes puur

Hoe handig is dit? Kleine stukjes pure chocola in een handig potje. Ideaal te gebruiken tijdens het bakken van taarten of koekjes. Ook deze is op basis van cacao en soja en is te koop bij de Jumbo.

De Ruijter Extra puur

Gewoon genieten van een glutenvrije boterham met hagelslag? Dat kan prima met deze heerlijke hagelslag. Let wel op, deze variant kan sporen van lactose bevatten. Zelf kan ik hier wel tegen, maar je moet zelf bepalen of jij hier tegen kan. Deze hagelslag is te koop bij meerdere supermarkten.

Heb jij nog lekkere aanvullingen? Let me know!

Check voor het kopen altijd even de ingrediënten op de verpakking, de ingrediënten kunnen nog wel eens veranderen! Je bent hier zelf verantwoordelijk voor.

(Foto’s afkomstig van Jumbo)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *