Ik kreeg een tijdje geleden een mail van Traindevie dat ik 4 soorten brood mocht uitkiezen om te testen.
Dat liet ik mij geen twee keer zeggen. Ik had de webshop al eens voorbij zien komen. En ik moet zeggen, wat een walhalla!!!!

Het was nog een hele klus om 4 producten uit te kiezen! Wat een lekkers hebben ze online staan! Het is maar goed dat een deel niet verzonden kan worden, want anders werd de keuze alleen maar moeilijker. Oke, ik vind het ook wel jammer, want het gebak en de koffiekoeken zien er ook goddelijk uit!

Ik heb gekozen voor een aantal bijzondere broden/broodjes en voor de stokbroden, want echt lekker rustiek stokbrood heb ik nog niet gevonden. In dit artikel lezen jullie wat ik ervan vind.

Mijn eerste indruk

Ik heb het suikerbrood, chocoladebrood, stokbrood en de noten-rozijnenbroodjes gekozen.
De geur van vers brood komt je al tegemoet wanneer je de doos open doet! Wat een heerlijk begin!
Wat meteen opvalt is het formaat van de broden. Het suikerbrood is echt groot!!! De broden voelen enorm flexibel en luchtig aan. En het stokbrood ziet er rustiek uit!

Productinformatie

Traindevie heeft van bijna alle broden 2 varianten. Een glutenvrije variant en een glutenvrije/lactosevrije variant. Daarnaast zijn er ook een aantal broden/broodjes die ook nog eens melkvrij zijn.
Op de website is dit heel duidelijk aangegeven! Voor meer informatie over de ingrediënten wil ik je dan ook doorverwijzen naar de website. Maar wees gewaarschuwd voor al het lekker dat je tegen gaat komen 🙂

Wat vind ik ervan

suikerbrood gv/lv/mv

SUIKERBROOD:
Wat een verrassing is dit suikerbrood! Groot van formaat, zacht en flexibel van binnen en plakkerig van buiten! De smaak is echt heerlijk! Aan de buitenkant zit genoeg suiker, van binnen had er van mij misschien wel iets meer suiker in gemogen.
Ook de volgende dag is dit brood nog heerlijk vers. Dit brood laat zich ook goed invriezen. Na het ontdooien geniet je weer van een vers plakje suikerbrood. Kortom dit suikerbrood is een echte aanrader!

chocoladebrood gv/lv/mv

CHOCOLADEBROOD:
Oh my god!!! Dit brood is echt zo lekker! Het brood is rijkelijk gevuld met chocola, de structuur van het brood is luchtig en flexibel en de smaak is heerlijk! Ik heb zelden zo’n lekker brood gehad! Ook dit brood is op dag 2 nog heerlijk vers. En als je brood de kans krijgt om de vriezer te halen, dan is hij ook prima in te vriezen.

bruin meergranen stokbrood gv/lv

BRUIN MEERGRANEN STOKBROOD:
Tot op heden heb ik nog nooit echt super lekker rustiek stokbrood gevonden. Dus ik wat erg benieuwd naar dit stokbrood. En ik kan je zeggen, ik heb mijn favoriete stokbrood gevonden! Dit stokbrood bak je even af in de oven en dan heb je een stokbrood die zacht van binnen is en rustiek en knapperig van buiten. En de smaak? Heerlijk!

noten-rozijnenbroodje gv/lv/mv

NOTEN-ROZIJNENBROODJE:
Deze broodjes zijn in verhouding weer een stukje kleiner dan je gewend bent van de glutenvolle variant. De broodjes zijn rijkelijk gevuld met rozijnen, de noten hadden van mij wel iets meer gemogen. De smaak en structuur is ook bij dit broodje weer erg lekker! Dit broodje doet het als tussendoortje ook heel goed met een plakje lactosevrije kaas.

Mijn conclusie

Ik kan kort zijn over mijn conclusie. Wat is dit brood van Traindevie een aanrader! Op de website van Traindevie staat de zin: “je weet pas wat je mist als je het niet meer hebt”, maar met dit brood hoeft je niets meer te missen!
En ik weet zeker dat ik veel vaker brood van Traindevie ga bestellen! En ik ga mijn Brabantse kennissen lief aankijken om een keer wat mee te nemen, zodat ik ook het gebak en de koffiekoeken kan gaan testen!

Ben jij nou ook nieuwsgierig geworden naar dit brood. Kijk dan snel op de website van Traindevie voor meer informatie.

One thought on “Review Traindevie brood”

  1. Wat leuk dat het brood zo goed in de smaak valt
    Alleen erg Spijtig dat alle broden met glutenvrij gemaakt tarwezetmeel gemaakt worden
    Dit is dan ook de reden dat het brood de dag nadien nog lekker te eten is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *