Afgelopen week kreeg ik een pakket opgestuurd van Yam met hun nieuwe honingkoek en brood om te testen. En ik mag ook een pakket weggeven! In dit artikel lees je wat ik ervan vind en hoe je kan winnen.


Welke producten heeft Yam…


Yam heeft verschillende soorten gluten- & lactosevrij brood standaard in het assortiment. Daarnaast hebben ze rond de feestdagen nog feestbrood. Maar daar vertel ik in een volgend artikel wat over. Hieronder zie je welke broden ze zoal in het assortiment hebben.

Daarnaast hebben ze sinds kort een nieuwe honingkoek. Deze koek is gluten-, lactose-, tarwe-, koemelk- en sojavrij. Daarnaast zitten er geen toegevoegde suikers in.

Naast deze producten hebben ze ook nog een breed assortiment aan feestproducten, maar deze zijn niet allemaal lactosevrij. Vandaar dat ik deze hier niet plaats. Kijk op hun website voor meer informatie!


De eerste indruk …


Ik kreeg een pakket opgestuurd met daarin:
– 1 honingkoek
– 1 zak met bruine bolletjes
– 1 licht meergranenbrood
– 1 bruinbrood

De verpakking van de producten is enorm vrolijk! Dit spreekt mij meteen aan. Ik hou echt van vrolijke verpakkingen.

Wat mij daarna meteen opviel was hoe flexibel de broden en dan vooral de honingkoek aanvoelden.


Wat vind ik ervan …

Honingkoek

De honingkoek…
Wat is dit een verrassing! Ik wist dat hij flexibel en smeuïg aanvoelde, maar dat de smaak ook zo was … Ik was echt blij verrast! Omdat de koek best groot was heb ik een deel ingevroren. En ik moet zeggen, zelfs als je hem ontdooit hebt, is hij nog net zo smeuïg als dag 1.
Daarnaast vind ik bij veel gluten- & lactosevrije producten dat ze snel droog worden. Ik weet niet wat ze met deze koek hebben gedaan 🙂 Maar zelfs op dag 3 is hij nog net zo lekker als op dag 1. Ik kan oprecht zeggen, dat ik nog nooit zo’n lekkere koek heb gehad! Kortom… Dit is een echt aanrader!!!!

Bruine bolletjes

De bruine bolletjes…
Ik at deze bolletjes bij een eigengemaakte kippensoep, zodat ik niets op de bolletjes hoefde te doen en ik de smaak echt goed kon proeven.
De bolletjes zijn groot van formaat. De bolletjes zijn luchtig en totaal niet droog. De smaak is vond ik ook lekker! En zit een heerlijke “bijsmaak” aan die ik goed kan herkennen, maar die ik niet gewend ben van andere bolletjes. De zaden op de bolletjes zijn ook goed in verhouding. De bolletjes laten zich ook prima invriezen!

lichtmeerzadenbrood en bruinbrood

Het lichtmeerzaden- en bruinbrood…
Beide broden zijn goed qua structuur en flexibiliteit. Ook vind ik de smaak heerlijk! Het bruinbrood is iets compacter dan het lichtmeerzadenbrood. Het brood laat zich prima invriezen en de plakjes kun je goed van elkaar afhalen als het bevroren is.
Ook vult het brood erg goed! Kortom, ook dit is een echte aanrader!


WINACTIE ….

Wil jij nou ook kennismaken met deze producten? Dat kan, want ik mag van Yam een pakket weggegeven met daarin:
– 1 honingkoek
– 2 broden naar keuze

Wat moet je daarvoor doen?
– Like de facebookpagina van Yamglutenvrij.
– Like de facebookpagina van Gluten-lactosevrijekookkunst.
– Deel de orginele post over dit artikel, op mijn facebookpagina, openbaar. 
– Vertel naar welk product jij het meest benieuwd bent.
– Meedoen kan tot zondag 27 oktober 20.00 uur. De winnaar krijgt daarna persoonlijk bericht.

Hoe maak je meer kans?
– Volg Yamglutenvrij op Instagram.
– Volg Gluten-lactosevrijekookkunst op Instagram.

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Yam. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

2 thoughts on “Review Yam honingkoek & brood + WINACTIE”

 1. Wat gaaf
  Daar smul ik graag van ❤️
  Ik ben het meeste benieuwd
  Naar de honing koek
  Maar de broden zien
  Er ook heerlijk uit
  Ik droom ook al zo lang van een sneetje rozijnenbrood met een lik boter en een snee kaas
  Dat zou een echt verwen ontbijt worden met yam ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *