Pasta met zalm vind ik altijd een heerlijke combinatie. Maar wist je dat dit ook goed gaat in combinatie met courgette?
Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 200 gram glutenvrije spaghetti
– 1 ui
– 1 bakje zalmsnippers
– 1 gele courgette
– 1/2 bakje lactosevrije mascarpone
– zout en peper naar smaak
– olie om in te bakken
Bereidingswijze:
– Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen van de verpakking.
– Snij de ui en courgette in kleine blokjes.
– Verhit de olie in de pan en bak de ui glazig.
– Voeg de courgette toe en roerbak deze beetgaar.
– Voeg tot slot de zalmsnippers en mascarpone toe. Breng op smaak met zout en peper.
– Laat het geheel kort sudderen tot de mascarpone gesmolten is.
– Giet de spaghetti af en serveer met het zalm/courgette mengsel.
Eet smakelijk!
3 thoughts on “Romige pasta met zalm”