Wederom een gerecht dat binnen 15 minuten op tafel staat. Wist je trouwens dat gerookte zalm boordevol eiwitten zit, wat weer erg goed voor je spieren is.
Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 1 pakje gerookte zalm
– 200 gram glutenvrije spaghetti
– 1 zakje rucola
– 1/2 bakje lactosevrije roomkaas
– 1 ui
– zout en peper
– olie om in te bakken
Bereidingswijze:
– Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
– Wanneer de spaghetti bijna gaar is kun je met de zalm beginnen. Deze is in no time klaar namelijk!
– Snij de zalm in reepjes.
– Snipper de ui.
– Verhit wat olie in de pan en fruit de ui kort aan.
– Voeg de zalm toe en bak deze kort. (Max 2 minuten)
– Voeg de roomkaas toe en verhit het geheel tot de roomkaas gesmolten is.
– Breng op smaak met wat peper (en evt wat zout)
– Giet de spaghetti af en leg deze op de borden.
– Leg hier bovenop wat rucola en daarna het zalmmengsel.
Eet smakelijk!
One thought on “Spaghetti met rucola en romige zalm”