Ik kreeg een tijdje geleden een pakket opgestuurd van Koh Thai. Daar zat een kruidenpasta in voor een Thaise garnalensoep. Ik maakte er deze heerlijke garnalensoep van. Binnen no-time staat er een heerlijke verse soep op tafel. Ik voegde meer water toe, omdat ik niet van heel pittig eten houdt. Hou jij hier wel van? Dan kan je minder water toevoegen.
Ingrediënten:
– 1 pakje thaise garnalensoep mix (koh thai)
– 1500 ml water
– 500 gram Thaise roerbakgroente
– 100 gram kastanjechampignons
– handje glutenvrije spaghetti in stukjes gebroken
– 2 bakjes verse garnalen (200 gram)
Bereidingswijze:
– Zet de pan met water op het vuur en roer daar de kruidenpasta door.
– Voeg de in stukjes gebroken spaghetti, de groente en de garnalen toe.
– Kook het geheel ongeveer 15 minuten tot de groente en spaghetti gaar zijn. Roer af en toe even goed door de soep.
Eet smakelijk!
One thought on “Thaise garnalensoep”