Een snelle en gezonde maaltijd op tafel zetten? Dat kan met deze maaltijd. Voor dit gerecht kan je prima diepvries spinazie gebruiken. Let alleen wel goed op dat je de naturel variant hebt!!
Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 200 gram glutenvrije macaroni
– 150 gram hamblokjes
– 1 ui
– 400 gram (diepvries) spinazie
– 3 eetlepels lactosevrije roomkaas
– handje pijnboompitjes
– olie om in te bakken
– zout en peper
Bereidingswijze:
– Kook de macaroni volgens de verpakking.
– Snij de ui in halve ringen.
– Verhit wat olie in de pan en bak de ui glazig.
-Voeg de hamblokjes toe en bak deze kort mee.
– Doe de spinazie erbij en verwarm deze mee totdat het geheel goed warm is.
– Voeg vervolgens de roomkaas toe en breng op smaak met zout en peper.
– Giet de macaroni af en doe deze bij de spinazie. Verwarm alles nog even goed door.
– Serveer met de pijnboompitjes.
Eet smakelijk!