Macaroni, maar dan net anders dan je gewend bent. Deze keer maken we er een ovenschotel van met mozzarella.
Ingrediënten: (voor 4 personen)
– 1 zak glutenvrije macaroni
– 200 gram gehakt
– 1 pakje tomaten frito
– 1 blikje tomatenpuree
– 1 zak roerbak groente champignons
– 1 rode paprika
– 1 ui
– 1/2 doosje cherry tomaatjes
– 2 theelepels rozemarijn
– 2 theelepels tijm
– 1 bol lactosevrije mozzarella
– zout en peper
– olie om in te bakken
Bereidingswijze:
– Kook de macaroni volgens de verpakking.
– Verwarm de oven voor op 220 graden.
– Snij de ui, paprika en tomaatjes in stukjes,
– Verhit wat olie in de pan en bak de ui glazig.
– Voeg het gehakt toe en bak deze rul.
– Voeg de groente toe en roerbak deze kort mee.
– Voeg vervolgens de tomatenpuree en de tomaten frito toe en roer alles goed door elkaar.
– Voeg de rozemarijn en tijm toe en breng op smaak met wat zout en peper.
– Roer de macaroni door de saus en doe alles in een ovenschaal.
– Beleg het geheel met dunne plakjes mozzarella.
– Doe de ovenschaal in de oven en bak het geheel in ongeveer 10 minuten goudbruin. (tijd afhankelijk van de oven)
Eet smakelijk!