Met gnocchi kan je eindeloos variëren. Deze keer een roerbak met groene groenten. Lekker simpel!

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 1 bakje glutenvrije gnocchi
– 200 gram sperziebonen
– 1 bakje groene aspergepunten
– 200 gram gekruid kebab
– 2 flinke eetlepels Parmezaanse kaas
– zout en peper
– 1 teen knoflook
– olie om in te bakken

Bereidingswijze:
– Maak de groente schoon en kook deze beetgaar.
– Pers de knoflook uit. Verhit wat olie in de pan en bak de kebab met de knoflook bruin.
– Voeg de gnocchi toe en bak deze mee tot deze van buiten krokant is en van binnen zacht.
– Voeg de groente toe en roerbak deze kort mee.
– Strooi de Parmezaanse kaas over de schotel en breng op smaak met wat zout en peper.

Eet smakelijk!

One thought on “Gnocchi met groene groente en kebab”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *