Met gnocchi kan je eindeloos variëren. Deze keer een roerbak met groene groenten. Lekker simpel!

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 1 bakje glutenvrije gnocchi
– 200 gram sperziebonen
– 1 bakje groene aspergepunten
– 200 gram gekruid kebab
– 2 flinke eetlepels Parmezaanse kaas
– zout en peper
– 1 teen knoflook
– olie om in te bakken

Bereidingswijze:
– Maak de groente schoon en kook deze beetgaar.
– Pers de knoflook uit. Verhit wat olie in de pan en bak de kebab met de knoflook bruin.
– Voeg de gnocchi toe en bak deze mee tot deze van buiten krokant is en van binnen zacht.
– Voeg de groente toe en roerbak deze kort mee.
– Strooi de Parmezaanse kaas over de schotel en breng op smaak met wat zout en peper.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *