
Wist je dat er best veel soorten gekruid vlees gluten- en lactosevrij zijn? Zo ook deze procureurlapjes van de Jumbo. 
En het voordeel van deze lapjes is dat ze zo klaar zijn! 
Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 400 gram diepvries spinazie
– 2 eetlepels lactosevrije roomkaas
– handje pijnboompitjes
– 1/2 zak aardappelbolletjes
– 2 procureurlapjes
– olie
– margarine
– zout
Bereidingswijze:
– Verhit wat olie in de pan en bak de aardappelbolletjes op een laag vuurtjes krokant.
– Verhit wat margarine in de pan en bak de procureurlapjes aan beide kanten goudbruin.
– Verwarm de spinazie in een pan, blijf steeds goed roeren tot deze helemaal goed door gewarmd is. 
– Voeg de roomkaas toe en roer tot deze gesmolten is. 
– Breng op smaak met een beetje zout.
– Strooi de pijnboompitjes over de spinazie. 
– Serveer de aardappelbolletjes met de spinazie en het procureurlapje. 
Eet smakelijk! 

 By
 By  
                                     
                                     
                                     
                                    