Iedereen kent wel de gewone gebakken eieren op brood, maar waarom zou je het niet eens anders doen? In dit recept vertel ik je 2 varianten van gebakken eieren.

Ingrediënten: (voor 1 persoon)
– 2 plakken glutenvrij brood
– 2 eieren
– 3 plakjes glutenvrije italiaanse worst (ik gebruikte worst van het merk Gianni Negrini, maar een andere kan ook!)
– 1 plakje lactosevrije kaas
– gemalen peper
– lactosevrije margarine (ik gebruikte wajang)

Bereidingswijze:
– Snijd de chorizo in dunne reepjes.
– Verhit een beetje lactosevrije margarine in de pan.
– Breek voorzichtig de eieren boven de pan. Probeer de eierdooiers heel te houden.
– Leg voorzichtig op 1 ei de reepjes chorizo en op het andere ei het plakje kaas.
– Voeg naar smaak de kruiden toe.
– Bak het ei totdat de onderkant krokant is.
– Leg de eieren op het brood en je hebt een snelle voedzame lunch!

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *