Een makkelijke maaltijd, waarbij je alleen verse ingrediënten op de pizzabodem hoeft te doen. Zo kan je eindeloos variëren. Ditmaal maakte ik hem met paprika, avocado en mozzarella.

Ingrediënten: (per persoon)
– 1 glutenvrije pizzabodem
– 1 oranje paprika
– 1/2 bolletje lactosevrije mozzarella
– 1 klein blikje tomatenpuree
– 1 avocado
– zout en peper

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 220 graden.
– Smeer de pizzabodem in met tomatenpuree.
– Snij de paprika in ringen en leg deze op de bodem.
– Snij de avocado in repen en leg deze ook op de pizza.
– Snij de mozzarella in plakken en leg deze tot slot op de pizza.
– Voeg evt zout en peper naar smaak toe.
– Bak de pizza in ongeveer 15 minuten gaar.

Eet smakelijk!

One thought on “Pizza met paprika, avocado en mozzarella”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *