Meestal ontbijt ik simpel met een kom yoghurt met havermout en zaden. Maar soms heb ik zin in wat anders. Dit recept is simpel en snel! En een feestje om de dag mee te beginnen.
Ingrediënten: (voor 1 persoon)
Voor de pannenkoekjes:
– 1 bakbanaan
– 2 eieren
– 1 theelepel baking soda
– 1 theelepel koekkruiden
– 1 theelepel vanillesuiker
Voor de garnering:
– Frambozen
– Poedersuiker
Overige:
– kokosolie om in te bakken
Bereidingswijze:
– Pel de bakbanaan en snij deze in plakjes.
– Breek de eieren boven een kom en voeg hier de bakbanaan, vanillesuiker, baking soda en koekkruiden aan toe.
– Pureer het geheel met een staafmixer tot een glad beslag.
– Verhit wat kokosolie in een koekenpan.
– Doe een klein beetje beslag in de pan en bak het pannenkoekje in ongeveer 2 minuten op laag vuur bruin. Ik deed er 2 tegelijk in de pan. Let op, zet het vuur niet te hoog, ze branden dan makkelijk aan!
– Herhaal dit tot al je beslag op is.
– Stapel de pannenkoekjes op elkaar en bestrooi deze met poedersuiker en frambozen.
Eet smakelijk!