Wist je dat er best veel soorten gekruid vlees gluten- en lactosevrij zijn? Zo ook deze procureurlapjes van de Jumbo.
En het voordeel van deze lapjes is dat ze zo klaar zijn!
Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 400 gram diepvries spinazie
– 2 eetlepels lactosevrije roomkaas
– handje pijnboompitjes
– 1/2 zak aardappelbolletjes
– 2 procureurlapjes
– olie
– margarine
– zout
Bereidingswijze:
– Verhit wat olie in de pan en bak de aardappelbolletjes op een laag vuurtjes krokant.
– Verhit wat margarine in de pan en bak de procureurlapjes aan beide kanten goudbruin.
– Verwarm de spinazie in een pan, blijf steeds goed roeren tot deze helemaal goed door gewarmd is.
– Voeg de roomkaas toe en roer tot deze gesmolten is.
– Breng op smaak met een beetje zout.
– Strooi de pijnboompitjes over de spinazie.
– Serveer de aardappelbolletjes met de spinazie en het procureurlapje.
Eet smakelijk!