Zoals jullie weten ben ik wel van de simpele, maar verrassende maaltijden. Dit is er ook weer een. Ik vind de combinatie van sperziebonen en mozzarella erg verrassend.

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 1 zakje aardappelpartjes in schil
– 1 theelepel rozemarijn
– snuf gemalen zeezout
– 400 gram sperziebonen
– 1 bolletje lactosevrije mozzarella
– 4 chipolataworstjes
– olie
– margarine
– zout en peper

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 200 graden.
– Doe de aardappelpartjes in een ovenschaal. Besprenkel de aardappeltjes met wat olie, zeezout en rozemarijn.
– Bak de aardappeltjes in ongeveer 30-40 minuten bruin.
– Verhit wat margarine in de pan en bak de worstjes aan alle kanten bruin.
– Maak de sperziebonen schoon en kook deze met een beetje zout in ongeveer 10 minuten gaar.
– Voeg een beetje water aan de worstjes toe en laat ze nog even sudderen tot de rest van het eten klaar is.
– Snij de mozzarella in plakjes en leg deze over de sperziebonen. Voeg desgewenst een klein beetje gemalen peper toe.
– Serveer de aardappeltjes met de boontjes en de worstjes.

Eet smakelijk!

One thought on “Aardappeltjes uit de oven, sperziebonen met mozzarella en worstjes”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *