glutenvrije bami

Ik kreeg een tijdje geleden een pakket opgestuurd van Koh- Thai om te testen. In dit pakket zaten ook rijstnoedels.
Hier maakte ik deze heerlijke bami van.

Ingrediƫnten: (voor 4 personen)
– 1 pak rijstnoedels
– 1 zak roerbakgroenten
– 300 gram kipfiletblokjes
– 1 pakje glutenvrije bami kruidenmix (ik gebruikte die van Beltane)
– 50 ml water
– 4 eieren
– olie om in te bakken

Bereidingswijze:
– Verhit de olie in de pan en doe de inhoud van kruidenmix zakje 1 in erbij.
– Voeg zodra de kruidenmix begint te geuren de kipfiletblokjes toe.
– Bak de kipfiletblokjes bruin en gaar.
– Voeg de roerbakgroente toe en bak deze ongeveer 3 a 4 minuten mee.
– Voeg de inhoud van de kruidemix zakje 2 toe met het 50 ml water. En smoor het geheel 6 minuten met een afgesloten pan.
– Kook ondertussen de rijstnoedels volgens de verpakking.
– Verhit ondertussen een klein scheutje olie in een andere koekenpan en bak de eieren aan 1 kant goudbruin.
– Zodra de noedels gaar zijn giet je ze af en kan je ze bij de kip en groente doen. Verhit alles nog even goed door.
– Serveer met de gebakken eieren.

Eet smakelijk!

4 thoughts on “Bami met gebakken ei”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *