glutenvrije tortilla's

Mexicaanse tortilla’s zonder een standaard kruidenmix … Het is niet moeilijk! Dit gerecht staat in no-time op tafel.

Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 4 maistortilla’s (ik gebruikte die van Conzensa)
– 200 gram kipfiletblokjes
– 400 gram Mexicaanse roerbakgroente
– 3 theelepels paprikapoeder
– 1 theelepel gemalen komijn
– 1/2 – 1 theelepel chilipoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1 theelepel gemalen peper
– olie om te bakken
– lactosevrije kaas (ik gebruikte lactosevrije geitenkaas)

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 200 graden.
– Verhit de olie en bak de kipfilet kort aan.
– Voeg de kruiden toe en bak de kip verder gaar.
– Voeg de Mexicaanse roerbakgroente toe en roerbak het geheel tot alles gaar is.
– Bevochtig de tortilla’s en verwarm deze kort in een droge pan.
– Vul de tortilla’s met de groente en leg ze in een ovenschaal.
– Leg de kaas over de tortilla’s en zet ze in de oven tot de kaas helemaal gesmolten is.

Tip: Serveer met een lekkere salade van sla, tomaat, paprika en honing/mosterdsaus.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *