
Wist je dat de boerenvink van de Jumbo gluten- & lactosevrije is? Vandaag een simpele maaltijd met een heerlijke salade. 
Ingrediënten: (voor 2 personen)
– 1 zakje aardappeltjes met spek en ui
– 2 boerenvinken
– 1/2 bakje snackpaprika’s
– 1/2 bakje komkommers
– 1/2 bakje cherry tomaatjes
– honing/dille dressing (Hela)
– zout en peper
– pijnboompitjes 
– olie en margarine om in te bakken
Bereidingswijze:
– Verhit wat margarine in een braadpan en bak de boerenvinken rondom bruin. 
– Blus af met water en laat ze rustig sudderen tot de rest van het eten klaar is. 
– Verhit wat olie in de pan en bak de aardappeltjes goudbruin. Maal hier wat zout en peper overheen. 
– Snij ondertussen de groente in kleine stukjes. Meng dit met wat dressing en pijnboompitjes. 
–  Serveer de boerenvink met de aardappeltjes en de salade. 
Eet smakelijk! 
